Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 04 Ιανουαρίου 2021 16:07

Φρόσω Καρασαρλίδου: Η κυβέρνηση με τις παλινωδίες της οδηγεί τους επαγγελματίες και τους ανθρώπους της αγοράς στην καταστροφή! Άμεσα μέτρα τώρα!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η κυβέρνηση συνεχίζει να παλινωδεί στην αντιμετώπιση της πανδημίας, αντιμετωπίζοντας την κοινωνία ως διακόπτη που ανοιγοκλείνει, χωρίς κανένα σχέδιο.

Ακόμα και σήμερα αρνείται να λάβει τα απαραίτητα μέτρα. Να προχωρήσει, δηλαδή, σε μαζικά δωρεάν τεστ για τους πολίτες, ενίσχυση του ΕΣΥ, επίταξη ιδιωτικών κλινικών και σε μέτρα υγείας και ασφάλειας στους χώρους εργασίας. Προγραμματίζει άνοιγμα των σχολείων για άλλη μια φορά χωρίς να ακούει τους ειδικούς, χωρίς τα απαραίτητα μέτρα και τεστ για την ασφάλεια μαθητών και εκπαιδευτικών.

Την ίδια ώρα οι επαγγελματίες και οι άνθρωποι της αγοράς με το νέο lockdown βυθίζονται και πάλι στην απόγνωση αφού ακυρώνονται οι προγραμματισμένες παραγγελίες click away που ήταν να παραδοθούν τις επόμενες ημέρες, ενώ καταστηματάρχες που εμπορεύονται ευαίσθητα προϊόντα και είχαν κάνει παραγγελίες, λόγω αχρήστευσης του προϊόντος παθαίνουν μεγάλες οικονομικές ζημίες.

Η κυβέρνηση έχει χάσει πλήρως τον έλεγχο. Η επιτελική της ανικανότητα βυθίζει την κοινωνία σε ακόμα μεγαλύτερη ανασφάλεια.   Περιοριστικά μέτρα χωρίς σχέδιο, χωρίς ενίσχυση του συστήματος υγείας και χωρίς οικονομική ενίσχυση της κοινωνίας είναι καταδικασμένα να αποτύχουν. Απαιτείται ΑΜΕΣΑ η ενίσχυση του ΕΣΥ και η οικονομική στήριξη των ανθρώπων της αγοράς πριν την οριστική τους εξαφάνιση!