Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2019 14:05

"Ποιος αλήθεια πιστεύει πλέον τον κ. Τσίπρα;’’

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο Αν. Τομεάρχης Οικονομικών της Νέας Δημοκρατίας και υπ. Βουλευτής Ημαθίας κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος, έκανε την ακόλουθη δήλωση, σχετικά με τις χθεσινές εξαγγελίες του κ. Τσίπρα:

«Ποιος αλήθεια πιστεύει πλέον τον κ. Τσίπρα; Υπάρχει έστω και ένας Έλληνας πολίτης που μπορεί να βασιστεί στα λόγια ενός ανθρώπου που κάνει τα ακριβώς αντίθετα από αυτά που υπόσχεται; Οι χθεσινές εξαγγελίες του κ. Τσίπρα αποτελούν ένα ακόμα θλιβερό θέαμα ενός Πρωθυπουργού που εξαγγέλει πράγματα, τα οποία ο ίδιος ακύρωσε πριν από μία εβδομάδα.

Εξήγγειλε τη μείωση του ΕΝΦΙΑ κατά 30%, όταν την Παρασκευή υπαναχώρησε από ήδη ψηφισμένες ρυθμίσεις. Υπόσχεται εκ νέου την καθιέρωση εισαγωγικού φορολογικού συντελεστή  20%, τη στιγμή που την ακύρωσε την περασμένη Παρασκευή.

Ανακοίνωσε εκ νέου την κατάργηση της εισφοράς αλληλεγγύης για εισοδήματα έως 20.000 ευρώ όταν την Παρασκευή είχε καταργήσει την ψηφισμένη  διάταξη που προέβλεπε την κατάργηση της εισφοράς για εισοδήματα έως 30.000 ευρώ.

Ανακοίνωσε μείωση της προκαταβολής φόρου στο 50% όταν οι ίδιοι την αύξησαν στο 100%. Όλα αυτά ενώ υπάρχει νέα αύξηση των ληξιπρόθεσμων οφειλών των πολιτών προς την Εφορία που υπερβαίνουν πλέον τα 105 δις ευρώ, αφού η υπερφορολόγηση έχει γονατίσει νοικοκυριά και επιχειρήσεις.

Ο κ. Τσίπρας κάποτε μπορούσε να παραπλανήσει και να εξαπατήσει πολλούς, έτσι άλλωστε έγινε Πρωθυπουργός. Με τα ψέματα. Σήμερα δεν μπορεί να παραπλανήσει κανένα. Οι Έλληνες τον έμαθαν πολύ καλά, τον πλήρωσαν ακριβά.

Στις 7 Ιουλίου η Ελλάδα κάνει μια Νέα Αρχή, με μια νέα κυβέρνηση. Την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη που έρχεται για να βάλει τέλος στον παραλογισμό της υπερφορολόγησης. Με μειώσεις φόρων αλλά και με μια πολιτική στήριξης της επιχειρηματικότητας και των επενδύσεων, που οδηγούν σε υψηλούς και βιώσιμους ρυθμούς ανάπτυξης».