Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 02 Φεβρουαρίου 2016 22:24

Διεξαγωγή σεμιναρίου Εξαγωγών «Εφαρμοσμένη ανάπτυξη σε ξένες αγορές – Εξαγωγές»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το Επιμελητήριο Ημαθίας, σε συνεργασία με την διεθνή εταιρεία συμβούλων ανάπτυξης Manager’sOffice(www.managersoffice.net) διοργανώνουν σεμινάριο Εξαγωγών διάρκειας 4 ωρών την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016 (ώρες 16:00-20:00). 

Σκοπός του σεμιναρίου είναι να παρουσιαστούν εφαρμοσμένες διαδικασίες για άνοιγμα σε ξένες αγορές (Ευρώπη, Ασία, Λατινική Αμερική, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής) καθώς επίσης και όλο το κύκλωμα ανάπτυξης. Πιο συγκεκριμένα, το άνοιγμα σε ξένες αγορές προϋποθέτει στρατηγική και μεθοδευμένες κινήσεις καθώς και την ενηλικίωση του κάθε υποψήφιου πελάτη πριν το τελικό deal. Έτσι λοιπόν θα αναπτυχθούν όλα τα βήματα της στρατηγικής (presales, sales, ordering+ crossselling).

Το Επιμελητήριο, στα πλαίσια της ανταποδοτικότητας, εξασφαλίζει στα μέλη του το παραπάνω σεμινάριο, αξίας 150 ευρώ/ άτομο, εντελώς  ΔΩΡΕΑΝ.  

Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής παρακαλούμε να απευθύνεστε στο Επιμελητήριο Ημαθίας (Κεντρικής 3) και στο τηλέφωνο 23310 24734, με υπεύθυνη επικοινωνίας την κα Μαρία Ζουμπουλίδου.

Όσοι έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή θα παραλάβουν τις επόμενες μέρες την πρόσκληση παρακολούθησης, την οποία πρέπει να προσκομίσουν την ημέρα του σεμιναρίου.

 

 

 

Σχετικά Άρθρα