Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 17 Νοεμβρίου 2015 18:19

Εκστρατεία του Φράγκου Φραγκούλη για την άσκηση εκλογικού δικαιώματος των απανταχού Ελλήνων στον τόπο κατοικίας του

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Εκστρατεία ανέλαβε ο Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ, Στρατηγός ε,α  κ. Φράγκος Φραγκούλης, για την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος, του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι, σε εθνικές και αυτοδιοικητικές εκλογές των απανταχού της γης Ελλήνων, που έχουν φυσικά την ελληνική υπηκοότητα, από τον τόπο κατοικίας τους, χωρίς να έρχονται στην Ελλάδα.

 Η άκρως ενδιαφέρουσα πρωτοβουλία του Στρατηγού είναι σίγουρο ότι θα δυναμώσει τα εθνικά μας συμφέροντα, αλλά και θα δώσει το δικαίωμα στους υπέροχους αυτούς  Έλληνες της διασποράς να εκλέξουν κυβερνήσεις που θα προστατεύσουν τα ζωτικά συμφέροντα του έθνους μας. Η επιστολή του κ. Φράγκου έχει ως εξής:

 

 

Αδελφοί Έλληνες και Ελληνίδες

Απανταχού της γης, της Κύπρου και της σκλαβωμένης Βορείου Ηπείρου  καλή σας ημέρα.

Σας αποστέλλω συνημμένα την εντολή για δικαίωμα ψήφου ώστε να ασκείτε αυτό από τον τόπο κατοικίας σας, υποχρέωση που βάσει του Συντάγματος μετά την αναθεώρηση του έτους 2001 δεν θεσμοθετήθηκε εισέτι, από όλες ανεξαιρέτως τις ελληνικές κυβερνήσεις ως όφειλαν να είχαν πράξει.

Κατόπιν τούτου είναι αδήριτη ανάγκη να  ξεκινήσει σταυροφορία, για την επιτυχία της προσφυγής στο Συμβούλιο της Επικρατείας (Σ.Τ.Ε,) αλλά και στο Διεθνές Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

 Προκειμένου να έχετε το δικαίωμα ψήφου, δηλαδή  του εκλέγειν και εκλέγεσθαι σε Εθνικές Εκλογές, καθώς και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης , όπου και εάν διαβιείτε ανά την υφήλιο και να ασκείτε αυτό από τον τόπο κατοικίας, χωρίς να απαιτείται να έρχεσθε στην Ελλάδα, εφόσον έχετε την ελληνική υπηκοότητα.

Με την συνδρομή των Ελλήνων ,που διαβιούν στην αλλοδαπή, καθίσταται φανερό ότι διευρύνεται το εκλογικό σώμα και μάλιστα με σας τα ξενιτεμένα αδέλφια μας, που πάλλεται η καρδιά σας από αγάπη για την πατρίδα, ενώ αναμφισβήτητα έχετε μεγαλύτερη ευαισθησία από "εμάς τους εντός συνόρων" στα Εθνικά Θέματα και αγωνιάτε για το μέλλον, αλλά και την επιβίωση μας ως έθνους.

 Η δική σας ενεργή μαζική συμμέτοχη  στα κοινά, όχι απλά μας ενώνει, αλλά πλέον αποτελούμε μια συνεκτική υπολογίσιμη δύναμη με τα είκοσι εκατομμύρια και πλέον Ελλήνων και έτσι

 

διασφαλίζουμε τα εθνικά μας δίκαια, όπως:

Κυπριακό, Βορειοηπειρωτικό, Προστασία ομογενών σε Κωνσταντινούπολη, Ίμβρο, Τένεδο Οικουμενικό Πατριαρχείο Νέας Ρώμης και Κωνσταντινουπόλεως,  Αιγαίο,  ΑΟΖ, Αιγιαλίτιδα Ζώνη, Εθνικό Εναέριο Χώρο κ.λ.π.

Αναλογιστείτε, ότι εάν ψήφιζαν οι Έλληνες, που

ζουν στο εξωτερικό κανένα τουρκικό προξενείο δεν θα επηρέαζε το εκλογικό αποτέλεσμα και δεν  θα εκλέγονταν μόνο μουσουλμάνοι βουλευτές στη Ροδόπη με την ολέθρια πάντα συνδρομή  των κομμάτων, που έγινε έτσι απλά για ψηφοθηρικούς  λόγους.

Προτείνω για την επιτυχία του εγχειρήματος  να βγούμε προς ενημέρωση των απανταχού Ελλήνων διαδικτυακά και σε συντονισμό με την δικηγόρο κυρία Μαρία Μαγδαληνή Τσίπρα, (δεν είναι συγγενής του πρωθυπουργού, αλλά σύζυγος Έλληνος Αξιωματικού πιλότου της Αεροπορίας Στρατού ταγματάρχου κυρίου Λάμπρου Κωτίτσα).

 

Σας προτείνω και σας θερμοπαρακαλώ να ενεργοποιηθείτε άμεσα ,όπως και οι συγγενείς και φίλοι σας, που έχουν ελληνική υπηκοότητα σε Κύπρο, Αγγλία, ΗΠΑ, Καναδά, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία, Αίγυπτο κλπ.

Το μόνο που απαιτείται, χωρίς καμιά οικονομική επιβάρυνση,  είναι να συμπληρώσετε  την ""εντολή για δικαίωμα ψήφου"" και να την στείλετε με email ή με επιστολή στην δικηγόρο κ. Τσίπρα, (ΜΑΥΡΟΜΑΤΑΙΩΝ 11 ΑΘΗΝΑ,ΕΝΑΝΤΙ ΠΕΔΙΟΥ ΑΡΕΩΣ,ΤΚ: 10682 ΤΗΛΕΦΩΝΑ: ΣΤΑΘΕΡΟ 2103302240.  ΚΙΝΗΤΟ 6932152240 ΕΜΑΙL:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) που αφιλοκερδώς ανέλαβε την Ιερή αυτή Αποστολή και πρόθυμα θα απαντήσει σε κάθε ερώτημα σας!!!!

Με βαθειά εκτίμηση και αγάπη

 

Ο  Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ.

 

Φραγκούλης Φράγκος

 

Στρατηγός ε.α

Σχετικά Άρθρα