Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 22 Απριλίου 2015 12:35

Συνελήφθη 32χρονος σε περιοχή της Θεσσαλονίκης για διακίνηση μεγάλων ποσοτήτων κάνναβης

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Επιπλέον συνελήφθησαν άλλα 2 άτομα στα οποία είχε προμηθεύσει σημαντικές ποσότητες κάνναβης. Συνολικά κατασχέθηκαν περισσότερα από 3,5 κιλά κάνναβης. Επίσης κατασχέθηκαν ζυγαριές ακριβείας και χρηματικό ποσό που ξεπερνά τις 5.000 ευρώ.
 
Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, οδήγησαν στη σύλληψη διακινητών ποσοτήτων κάνναβης σε περιοχές της Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής.
Για την υπόθεση συνελήφθησαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, συνολικά 3 άτομα, ηλικίας 32, 31 και 28 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.
Ειδικότερα, μετά από αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε προχθές (20-4-2015) το βράδυ, εντοπίστηκε αρχικά ο 32χρονος σε περιοχή της Θεσσαλονίκης και σε έρευνες που ακολούθησαν τόσο στην οικία του, όσο και στο όχημα που χρησιμοποιούσε, μεταξύ άλλων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 
11 συσκευασίες με κάνναβη βάρους 671,1 γραμμαρίων, 
2 συσκευασίες με κατεργασμένη κάνναβη βάρους 16,3 γραμμαρίων, 
το χρηματικό ποσό των 4.350 ευρώ, ως προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών και
μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.
Επίσης κατασχέθηκε και το παραπάνω όχημα ως μέσο μεταφοράς και απόκρυψης ναρκωτικών ουσιών.
Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι ο 32χρονος πριν από μερικές μέρες είχε προμηθεύσει με μεγάλες ποσότητες κάνναβης τους άλλους δύο, οι οποίοι εντοπίστηκαν την επόμενη μέρα σε περιοχή της Χαλκιδικής και σε έρευνες που ακολούθησαν στις οικίες τους σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
8 συσκευασίες με κάνναβη βάρους 2 κιλών και 918 γραμμαρίων,
2 συσκευασίες με ρητίνη κάνναβης βάρους 42 γραμμαρίων,
το χρηματικό ποσό των 985 ευρώ, ως προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών και
1 ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν αρμοδίως.
 
 

Σχετικά Άρθρα