Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 18 Μαϊος 2015 08:51

Αυστραλία ή Ευρώπη

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Του Georg Gstrein

 

Πέρασαν κιόλας 59 χρόνια από την πρώτη φορά που στο Lougano της Ελβετίας οργανώθηκε η πρώτη EUROVISION. Η επετειακή 60η έκδοση της οργάνωσης έχει την τύχει να την οργανώσει εφέτος η πόλη που  έχει την καλύτερη ποιότητα ζωής από όλες τις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες ( σύμφωνα με τα στοιχεία που δίνουν τα διάφορα αμερικανικά και ευρωπαϊκά ινστιτούτα) η Βιέννη.

Παίρνουν μέρος χώρες από όλη την Ευρώπη, η Τουρκία και το Ισραήλ. Εφέτος όμως έγινε η εξαίρεση. Θα πάρει μέρος και η Αυστραλία. Αυτό έγινε διότι οι κάτοικοι της  είναι λάτρεις της οργάνωσης και  την παρακολουθούν από τα γερμανικά κανάλια. Ακούγεται ότι σε περίπτωση  που κερδίσει η Αυστραλία των διαγωνισμό έχει ήδη υπογραφεί προσύμφωνο με την Γερμανία να οργανώσει  εκείνη την 61η EUROVISION. Και αυτό γίνεται για να μην αναγκαστούν όλες οι χώρες  να διασχίσουν την Ωκεανία.

Εδώ στην Αίθουσα Τύπου ήμαστε όλοι μια μεγάλη οικογένεια.  Η οργάνωση είναι τέλεια από κάθε άποψη. Ότι χρειαστεί και ότι πρόβλημα υπάρχει λύνεται επιτόπου. Οι περισσότεροι που έχουν πάει και σε άλλες οργανώσεις λένε πως είναι από τις καλύτερες σε οργάνωση ή η καλύτερη.  

 

Σχετικά Άρθρα