Αρχείο


Το «Βραβείο σε Σχολικό – μαθητικό έντυπο το οποίο καλλιεργεί τη φιλαναγνωσία και προωθεί την ανάγνωση παιδικής λογοτεχνίας», απονεμήθηκε στην εφημερίδα «8κτώ» του 8ου Νηπιαγωγείου Νάουσας,

 από το Ελληνικό Τμήμα της Διεθνούς Οργάνωσης Βιβλίων για τη Νεότητα-Κύκλος του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου, σε τελετή που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 2 Απριλίου, στο Ινστιτούτο Θερβάντες, στην Αθήνα.

Η υπεύθυνη της σχολικής εφημερίδας κ. Λίνα Βαλσαμίδου, στο ευχαριστήριο μήνυμά της τόνισε: «Θα ήθελα με ιδιαίτερη συγκίνηση και χαρά, να μεταφέρω τις ολόθερμες ευχαριστίες των παιδιών, του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 8ου Νηπιαγωγείου Νάουσας και τις δικές μου, για την ύψιστη τιμή της απονομής του “Βραβείου σε Σχολικό – μαθητικό έντυπο το οποίο καλλιεργεί τη φιλαναγνωσία και προωθεί την ανάγνωση της παιδικής λογοτεχνίας”, στην εφημερίδα 8κτώ του Νηπιαγωγείου μας.

Ευχαριστούμε θερμά τον Κύκλο του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου και τα αξιότιμα μέλη της κριτικής επιτροπής, διότι το βραβείο αυτό αναδεικνύει και τιμά ένα σχολικό έντυπο Νηπιαγωγείου. Η εξαιρετική τιμή από τον Κύκλο του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου, αποτελεί για μας παράλληλα και εξαιρετική ευθύνη. Ευθύνη να κρατήσουμε ψηλά την αποστολή της εφημερίδας μας: την επικοινωνία της αγάπης για την παιδική λογοτεχνία, της αγάπης για την ανάγνωση, της αγάπης για τους συγγραφείς…

Η εφημερίδα 8κτώ βρίσκεται ήδη στον τρίτο χρόνο κυκλοφορίας της και σχεδιάζουμε να τα … εκατοστήσει, έχοντας πάντα ως πυξίδα της την αγάπη για το παιδικό βιβλίο! Συγχαίρουμε τους σημερινούς βραβευθέντες κι ευχόμαστε στον Κύκλο του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου να συνεχίσει με την ίδια επιτυχία την εξαιρετικά σημαντική προσφορά του. Σας ευχαριστούμε!
».

Το έπαθλο για το βραβείο ήταν βιβλία αξίας 300 ευρώ από τις Εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ.

Η εφημερίδα βρίσκεται στον ιστότοπο του σχολείου: http://8nnaoussa.blogspot.gr/p/8.html