Αρχείο


Στο χιονοδρομικό κέντρο το Παρνασσού βρέθηκαν οι μικρότεροι αθλητές αλπικών αγωνισμάτων, του Ε.Ο.Σ Νάουσας, το Σαββατοκύριακο 28-29/3/2015.
 Τα αστεράκια που γεννήθηκαν το 2003, αγωνίστηκαν στο Πανελλήνιο κριτήριο Παμπαίδων,  αγωνιζόμενα στο παιδικό γιγαντιαίο και το combine. Ο πήχης του αγωνιστικού  επιπέδου ήταν ψηλά τοποθετημένος, χωρίς όμως να αποτελεί εμπόδιο για τους αθλητές μας, οι οποίοι με άνεση αναρριχήθηκαν στα βάθρα:
ΠΑΙΔΙΚΟ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ
1η Μουδιώτη Μαρία-Ακριβή                                4ος Λυμπεριάδης Αναστάσιος                         
3η Τρούπκου Ευανθία-Κατερίνα
6η Κιτσοπούλου Ευαγγελία 
 
COMBINE
2η Κιτσοπούλου Ευαγγελία
4η Τρούπκου Ευανθία-Κατερίνα
6η Μουδιώτη Μαρία-Ακριβή   
Σε camp προετοιμασίας θα συνεχίσουν τις προπονήσεις τους οι αθλητές αλπικών αγωνισμάτων του Ε.Ο.Σ Νάουσας, από τις 6 έως 9 Απριλίου 2015, στο χιονοδρομικό κέντρο των 3-5 Πηγαδιών Νάουσας. Οι αθλητές μας θα καταλύσουν στο καταφύγιο του συλλόγου, προετοιμαζόμενοι για την επόμενη χιονοδρομική περίοδο.
 
Το φυτώριο καταβάσεων του Ε.Ο.Σ Νάουσας, κλείνει τον κύκλο των χειμερινών του προπονήσεων, με την «Χιονογιορτή 2015», το Σάββατο 4 Απριλίου 2015, στο χιονοδρομικό κέντρο των 3-5 Πηγαδιών. Στις 10.00 π.μ, 80 ανερχόμενα αστεράκια, θα κατακλύσουν τις πίστες του χιονοδρομικού, γλιστρώντας με μεγάλη δεξιοτεχνία, στην ειδικά διαμορφωμένη διαδρομή, επιδεικνύοντας τα όσα αποκόμισαν, κατά την διάρκεια του χειμώνα, και θα είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά, να μοιραστείτε μαζί τους, αυτή τους την εμπειρία.

Στο αγώνισμα της γιγαντιαίας τεχνικής κατάβασης θα αγωνιστούν οι Παλαίμαχοι και λοιποί αθλητές, το Σάββατο 4 Απριλίου 2015, στο χιονοδρομικό κέντρο του Καϊμάκτσαλαν. Δηλώσεις συμμετοχής στα γραφεία του συλλόγου (καθημερινά 20.00-22.00μ.μ και στο τηλέφωνο 2332 0 28567).