Αρχείο

Προτελευταία αγωνιστική για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος μπάσκετ της ΕΚΑΣΚΕΜ αυτό το Σάββατο 28 Μαρτίου και ο Ζαφειράκης αντιμετωπίζει στην Αλεξάνδρεια στις 18;00 τον τοπικό ΓΑΣ Αλέξανδρειας στο μεγάλο ντέρμπυ της αγωνιστικής αλλά και ίσως του πρωταθλήματος.
Τα πράγματα έχουν σχεδόν ξεκαθαρίσει όσον αφορά την τελική τετράδα που θα αγωνιστεί στα play-off καθώς Εύαθλος Πολυκάστρου (έχοντας ήδη εξασφαλίσει εδώ και καιρό την πρώτη θέση και το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας) Ζαφειράκης, Αλεξάνδρεια έχουν ήδη καπαρώσει μια θέση στην τελική τετράδα ενώ και ο Αιγινιακός μόνο αν αυτοκτονήσει θα χάσει την τέταρτη θέση. Ο Ζαφειράκης Νάουσας με νίκη το Σάββατο στην Αλεξάνδρεια θα εξασφαλίσει την 2η θέση ενώ με ήττα εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα καταλάβει την 3η θέση. Οι δύο ομάδες όπως είναι κατανοητό θα αναμετρηθούν και στην ημιτελική φάση των play-off απλά "παίζεται" ακόμα ποια από τις δύο θα έχει το πλεονέκτημα έδρας. Δυστυχώς η ομάδα μας πηγαίνει λαβωμένη στο ντέρμπυ, καθώς εκτός του μακροχρόνιου απόντα Τούφα, απόντες λόγω τραυματισμού θα είναι και οι Ζιάννης, Μυλωνάς και Χειμαριός. Τα υπόλοιπα παιδιά όμως είναι αποφασισμένα να αγωνιστούν και για τους απόντες συμπαίκτες τους και να κάνουν ότι είναι δυνατόν για τη νίκη και το πλεονέκτημα έδρας στα play-off. Στο κρίσιμο αυτό παιχνίδι διαιτητές θα είναι οι Χατζηχαρίσης και Μητώνας.
Το παιδικό τμήμα το οποίο μετά από μια υπέροχα αγνωστική χρονιά και την κατάληψη της 2ης θέσης στο πρωτάθλημα παίδων της ΕΚΑΣΚΕΜ, ολοκληρώνει αυτή τη Κυριακή τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις καθώς αντιμετωπίζει στην Αλεξάνδρεια την τοπική ομάδα στις 12:00.