Αρχείο

Σίγουρα αρκετοί είναι αυτοί που προτιμούν να λαμβάνουν με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο τους λογαριασμούς τους παρά με το παραδοσιακό ταχυδρομείο. Έχετε σκεφτεί πόσο εύκολο θα ήταν να μπορείτε να πληρώσετε το λογαριασμό μέσα από το ίδιο το Gmail; Σύμφωνα με αναφορά του Recode, η Google εργάζεται πάνω σε αυτή τη δυνατότητα, η οποία προς το παρόν ονομάζεται Pony Express. Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες, η εφαρμογή θα ζητά τα προσωπικά στοιχεία του χρήστη, κατόπιν θα τα επιβεβαιώνει και αναλόγως το λογαριασμό, ο χρήστης θα πρέπει να δώσει τα στοιχεία της πιστωτικής του κάρτας ή έναν αριθμό λογαριασμού τραπέζης.
Αφού επιβεβαιωθούν τα στοιχεία του, τότε θα μπορεί να λαμβάνει και να πληρώνει όλους τους λογαριασμούς του μέσα από το Gmail, η εξόφληση των οποίων θα γίνεται με πιστωτική/χρεωστική κάρτα ή με τραπεζικό λογαριασμό και θα οργανώνονται σε ειδικούς φακέλους.
Ενδιαφέρον είναι το γεγονός ότι για τη λειτουργία αυτή, η Google συνεργάζεται με εταιρείες που εκτυπώνουν και στέλνουν τους λογαριασμούς των πελατών και όχι τόσο με τις εταιρείες παροχής απευθείας. Είναι πιθανό πάντως να συνεργάζεται και με τις δύο πλευρές χωρίς όμως αυτό να μπορεί να διαπιστωθεί από τις εικόνες που έχουν διαρρεύσει
Σύμφωνα με το Recode το Pony Express θα είναι έτοιμο το τέταρτο τρίμηνο του 2015.

πηγή: insomnia.gr