Αρχείο

Εντόπιστηκε η   σορός του Βαγγέλη Γιακουμάκη, κοντά σε γήπεδο της περιοχής Ανατολή, έξω από τα Γιάννενα.
Το πτώμα του  αγνοούμενου σπουδαστή Βαγγέλη Γιακουμάκη, εντοπίστηκε σήμερα νωρίς το πρωί.
Η σορός σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες βρέθηκε σε χαντάκι, κοντά στο γήπεδο της Ανατολής, στο πλάι ενός χωμάτινου δρόμου, στην περιοχή Κατσικά, ο οποίος οδηγεί στη λίμνη Παμβώτιδα.
Τη σορό, εντόπισε στις 07:40 σήμερα το πρωί ένα ζευγάρι περαστικών το οποίο κινούνταν με ΙΧ στην περιοχή και ειδοποίησε τις Αρχές.
Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις σπεύδουν στην περιοχή καθώς και ο ιατροδικαστής. 
Η σορός βρέθηκε σε κατάσταση προχωρημένης σήψης. Το πτώμα φέρει κάποια ρούχα τα οποία φαίνεται να μοιάζουν με αυτά που φορούσε την ημέρα της εξαφάνισης, ο Βαγγέλης Γιακουμάκης. 
Στο σημείο έσπευσε ο θείος του Βαγγέλη Γιακουμάκη, ο οποίος αναγνώρισε το πτώμα, ωστόσο η πλήρης επιβεβαίωση θα έρθει από την ταυτοποίηση του DNA.
Από τα πρώτα στοιχεία της ταυτοποίησης, τα ανθρωπολογικά χαρακτηριστικά της σορού ταιριάζουν ηλικιακά με τον εξαφανισμένο νεαρό.
Ο ιατροδικαστής Θεόδωρος Βουγιουκλάκης προσπαθεί να εντοπίσει ευρήματα που οδηγούν σε συμπέρασμα εγκληματικής ενέργειας ή όχι, να προσδιορίσει τις αιτίες θανάτου και κατά προσέγγιση τον χρόνο.  
Αν δεν εντοπιστούν εξωτερικά τραύματα ή αίτια θανάτου που να δείχνουν εγκληματική ενέργεια θα γίνουν και τοξικολογικές εξετάσεις. 
 
Πηγή: thetoc.gr