Αρχείο


Ογδόντα Έλληνες και ξένοι αθλητές συναντήθηκαν το τριήμερο 27-28/2-1/3/2015, στο χιονοδρομικό κέντρο των 3-5 Πηγαδιών Νάουσας. 
Το χιονοδρομικό μας κέντρο φιλοξένησε στις εγκαταστάσεις του τον Πανελλήνιο αγώνα αλπικού, της κατηγορίας ΑΓΕΝ (Άνδρες-Γυναίκες-΄Εφηβοι-Νεάνιδες), αλλά και τον αντίστοιχο διεθνή αγώνα της διεθνούς ομοσπονδίας χιονοδρομίας, F.I.S. Οι καιρικές συνθήκες δεν συμπαραστάθηκαν ιδιαίτερα στην μεγάλη αυτή αθλητική διοργάνωση. Ωστόσο οι τιτάνιες προσπάθειες του χιονοδρομικού κέντρου, η αμέριστη συμπαράσταση της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, αλλά και η υπερπροσπάθεια των μελών και φίλων του Ε.Ο.Σ Νάουσας, ανακήρυξαν τον αγώνα, ως την αρτιότερη αθλητική διοργάνωση.

Η άψογη συνεργασία μεταξύ του χιονοδρομικού κέντρου, των αθλητών και των στελεχών του αγώνα, αποτυπώθηκαν στον αγωνιστικό στίβο, μαγνητίζοντας τις καλύτερες εντυπώσεις όλων, για τις συναρπαστικές στιγμές που καταγράφηκαν κατά την διάρκεια του τριημέρου. Το τρίπτυχο της ευγενούς αθλητικής άμιλλας, της εύστοχης σύμπραξης του ανθρώπινου δυναμικού, και της αδρεναλίνης, αντικατοπτρίστηκαν στο τελετουργικό της απονομής, με τον Ε.Ο.Σ Νάουσας να στέκεται για ακόμη μια φορά στα βάθρα των νικητών:

27/2/2015 ΑΓΩΝΑΣ FIS TEXNIKH KATABAΣΗ
ΓΥΝΑΙΚΕΣ
1η Ράλλη Σοφία
6η ΜάντσιουΑναστασία
ΑΝΔΡΕΣ
5ος Κατσάνης Αθανάσιος

28/2/2015 ΑΓΩΝΑΣ FIS ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΑ TEXNIKH KATABAΣΗ
ΓΥΝΑΙΚΕΣ
3η Ράλλη Σοφία

28/2/2015 ΑΓΩΝΑΣ Π.ΑΧ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΑ TEXNIKH KATABAΣΗ
ΓΥΝΑΙΚΕΣ
3η Ράλλη Σοφία
6η Ζηκόπη Έλενα
ΕΦΗΒΟΙ
4ος Μάντσιος Βασίλειος
ΝΕΟΙ ΑΝΔΡΕΣ
4ος Κατσάνης Αθανάσιος
5ος Πινακούδης Παναγιώτης

1/3/2015 ΑΓΩΝΑΣ FIS TEXNIKH KATABAΣΗ
ΓΥΝΑΙΚΕΣ
1η Ράλλη Σοφία
3η Μάντσιου Αναστασία
ΑΝΔΡΕΣ
6ος Κατσάνης Αθανάσιος