Αρχείο

Συνάντηση εφ’ όλης της ύλης με τα μέλη της διοίκησης των Αστικών ΚΤΕΛ Νάουσας κκ. Τσιακίρη και Μπαλτατζίδη είχε την Τρίτη 3 Μαρτίου ο Δήμαρχος κ. Κουτσογιάννης.
Στη συνάντηση παρουσιάσθηκαν οι προτάσεις της Δημοτικής Αρχής για αναβάθμιση των αστικών συγκοινωνιών, δημιουργία νέων δρομολογίων ειδικού ενδιαφέροντος (π.χ. τουριστική γραμμή), μείωση του κόστους για τους χρήστες, συνδρομή του Δήμου στη διατήρηση και επέκταση δρομολογίων, δημιουργία κοινής επικοινωνιακής καμπάνιας για τα οφέλη χρήσης των μέσων μαζικής μεταφοράς, συνεργασία σε υλοποίηση καινοτόμων δράσεων (τηλεματική, βιοκλιματικές στάσεις, ενσωμάτωση συστημάτων digital signage, κ.α.). 
Στο πλαίσιο της συζήτησης τα μέλη της διοίκησης των Αστικών ΚΤΕΛ έθεσαν ζητήματα που χρήζουν αντιμετώπισης και ζήτησαν τη συνδρομή του Δήμου ώστε να διασφαλιστεί η  βιωσιμότητα των αστικών συγκοινωνιών της Νάουσας, ενώ δήλωσαν πως θα είναι αμέριστοι συμπαραστάτες στο κοινωνικό και αναπτυξιακό έργο του Δήμου. 
Στο πλαίσιο της αγαστής συνεργασίας που αναπτύσσεται με τα Αστικά ΚΤΕΛ της Νάουσας συμφωνήθηκε να ισχύει από τη Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015 μειωμένο εισιτήριο 0,60€ για τους μαθητές των κοινοτήτων του Δήμου μας με την επίδειξη του πάσο τους για τα δρομολόγια μετά τις 14.30. Η κίνηση αυτή δίνει λύση σε ένα πρόβλημα που ταλάνιζε τους μαθητές και τις οικογένειες τους σε μια εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία. Ο Δήμαρχος κ. Κουτσογιάννης ευχαρίστησε τη διοίκηση των Αστικών ΚΤΕΛ για την άμεση ανταπόκριση τους και δεσμεύθηκε να φροντίσει για την οικονομική συμμετοχή του Δήμου κατά την επόμενη χρονιά.