Αρχείο

Πετυχημένο, παρά την μικρή έλευση κόσμου, ήταν το  τουρνουά μπάσκετ  που διοργάνωσε το Σάββατο το απόγευμα το τμήμα μπάσκετ του Ζαφειράκη Νάουσας σε συνεργασία με τον πολιτιστικό σύλλογο "ARTVILLE".
Στο τουρνουά συμμετείχαν οι ομάδες του Ζαφειράκη Νάουσας, του Δικηγορικού Συλλόγου Ημαθίας, της Β' Μοίρας Καταδρομών και της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας. 
Ο σκοπός του τουρνουά αυτού εκτός από το αγωνιστικό του κομμάτι είχε και φιλανθρωπικό σκοπό καθώς ο σύλλογος του "ARTVILLE" που  ήταν παρών κατά τις ώρες των αγώνων συγκέντρωσε  ρούχα και παιχνίδια για παιδιά από 0-12 ετών τα οποία και θα διαθέσει σε άπορες οικογένειες της πόλης μας. 

Στο αγωνιστικό κομμάτι η Διεύθυνση Αστυνομίας Ημαθίας σ ένα ματς run and gun   κέρδισε με 112-106 την Β Μοίρα Καταδρομών (ημιχρ. 58-45)

Για την Διεύθυνση Αστυνομίας Ημαθίας αγωνίστηκαν οι Σιδηρόπουλος, Δάμτσιος, Τζουμάκης, Τζούρτζιας, Κόλιος και Κελεσίδης.

Για τη Β’ Μοίρα Καταδρομών αγωνίστηκαν οι Σιαμήτρος, Παπαδόπουλος,Κιρκμαλής, Σαράντης, Τσίλης, Καλαϊτζής, Δεληγιάννης, Περχανίδης, Σκούτας, Σαλβάνης, Νταλαμάγκας, Σιούτης και Αυγέρης.

Στο δεύτερο ματς της ημέρας ο Ζαφειράκης κέρδισε με 84-60 (ημιχρ. 39-26) τον Δικηγορικό Σύλλογο Ημαθίας.

Ο Ζαφειράκης αγωνίστηκε με τους  Μουρατίδη, Λιόλιο Γ., Λιόλιο Α., Χειμαδιό, Κομπάκη, Τσαλμπούρη, Μυλωνά, Βαδόλα και Παπανδρέου.

Ο Δικηγορικός Σύλλογος με τους Τζέκο, Χασιώτη, Παπαγιάννη, Γεωργιάδη, Γκανά, Πατσίκα, Μπάκαλη και Μπέρσο.