Αρχείο


Ένα πολύ όμορφο τουρνουά μπάσκετ διοργανώνει αυτό το Σάββατο το απόγευμα το τμήμα μπάσκετ του Ζαφειράκη Νάουσας σε συνεργασία με τον πολιτιστικό σύλλογο "ARTVILLE" και με τη συμμετοχή του Ζαφειράκη Νάουσας, και των ομάδων μπάσκετ του Δικηγορικού Συλλόγου Ημαθίας, της Β' Μοίρας Καταδρομών και της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας.

Ο σκοπός του τουρνουά αυτού εκτός από το αγωνιστικό του κομμάτι έχει και έναν φιλανθρωπικό σκοπό καθώς ο σύλλογος του "ARTVILLE" που θα είναι παρών κατά τις ώρες των αγώνων θα συγκεντρώνει ρούχα και παιχνίδια για παιδιά από 0-12 ετών τα οποία και θα διαθέσει σε άπορες οικογένειες της πόλης μας.

Είναι μια πολύ ωραία κίνηση του Ζαφειράκη σε συνεργασία με το "ARTVILLE" και καλούμε όσους συμπολίτες μας επιθυμούν να φέρουν στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας κατά τις ώρες των αγώνων ότι υπάρχει διαθέσιμο σε ρούχα και παιχνίδια για αυτά τα παιδιά που πραγματικά τα έχουν ανάγκη!!
Οι ώρες των αγώνων και τα παιχνίδια είναι, στις 17:00 θα παίξουν η Β' Μοίρα Καταδρομών με την Διεύθυνση Αστυνομίας Ημαθίας και στις 19:00 ο Ζαφειράκης Νάουσας με τον Δικηγορικό Σύλλογο Ημαθίας.
Σας περιμένουμε όλους!!