Αρχείο

Την παραμονή της Tσικνοπέμπτης, ο Σύλλογος ΑμεΑ Υφάδι, διοργάνωσε στο Κιόσκι ένα ξεχωριστό χορευτικό απογευματινό, γεμάτο κέφι και ανθρώπινη ζεστασιά.
Αφού η Πρόεδρος κ. Ευγενία Ζάλιου ευχαρίστησε τις παρευρισκόμενες φίλες για την αγάπη με την οποία στηρίζουν κάθε εκδήλωση αλλά και τους εθελοντές για τη μεγάλη τους προσφορά, ένιωσε την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια τον Πρωθυπουργό κ. Αλέξη Τσίπρα, για το έμπρακτο και καθοριστικό ενδιαφέρον που έδειξε τον Αύγουστο του 2010, όταν ο τότε διορισμένος Πρόεδρος της Εργατικής Εστίας έκανε έξωση στα παιδιά από το κτίριο της Σχολής, όπου στεγάζονταν. Ήταν ο μόνος πολιτικός που κατέθεσε σχετική επερώτηση στη Βουλή, μόλις πληροφορήθηκε το συμβάν από την πρόεδρο, όταν βρέθηκε συμπτωματικά τις ημέρες εκείνες στη Νάουσα. Θέλοντας να τον ευχαριστήσει, του πρόσφερε εκ μέρους του Συλλόγου,  το λεύκωμα- βιβλίο « Γυναίκες και φορεσιές της Νάουσας», το οποίο παρέλαβε η κόρη της Βουλευτού μας Φρόσως Καρασαρλίδου, Βάσια.
Στη συνέχεια η εθελόντρια Πόπη Νικούση αναφέρθηκε στις δράσεις του Συλλόγου και στην εξέλιξη των παιδιών μέσα από αυτές, στην ανάγκη ενσωμάτωσης της διαφορετικότητας σε κάθε πτυχή της κοινωνικής ζωής και στο πως η αγάπη, η αποδοχή και η αλληλεγγύη μπορούν να αλλάξουν την ζωή των ανθρώπων με αναπηρία.

Ακολούθησε ένα χαρούμενο απογευματινό με την εξαιρετική ορχήστρα με τους μουσικούς     Ν. Βαρούδη, Κ. Κοντοκοτσάκο, Κ. Μυλωνά, Θ. Πέιο και Α. Σολάκογλου, οι οποίοι έπαιξαν αφιλοκερδώς στην εκδήλωση και χάρισαν ξεχωριστό κέφι. Η διασκέδαση συνεχίστηκε με την τοπική παραδοσιακή μουσική από τη μπάντα της οικογένειας Β.  Αλαίτση και πατινάδα στην πόλη.