Αρχείο


Μέσα σε μια κατάμεστη αίθουσα πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 18 Φεβρουαρίου 2015, η εκδήλωση της Κοπής Βασιλόπιτας του Επιμελητηρίου Ημαθίας. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης έγινε και η απονομή τιμητικών διακρίσεων σε πρόσωπα και επιχειρήσεις του Νομού.  «Μετά την τελετή από τον εκπρόσωπο της Ιεράς Μητρόπολης Βεροίας Ναούσης και Καμπανίας, ακολούθησε η καθιερωμένη ομιλία του Προέδρου κ. Νίκου Ουσουλτζόγλου.

Στην συνέχεια ακολούθησε η απονομή των διακρίσεων:

VENUS GROWERS: Βραβεύτηκε για την εξαγωγική της δραστηριότητα από το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών τον Ιούλιο του 2014.

ΦΑΡΜΑ ΚΟΥΤΣΙΩΦΤΗ: στην έκθεση Meat Days που έγινε στην Αθήνα τον Νοέμβριο 2014, με την συμμετοχή ελληνικών και ξένων επιχειρήσεων. Η Φάρμα Κουτσιώφτη σάρωσε στην κυριολεξία τα βραβεία, αποσπώντας το χρυσό βραβείο γεύσης και ποιότητας το περίφημο μοσχαρίσιο burger και το αργυρό βραβείο έλαβαν το λουκάνικο, το μπιφτέκι και το κεμπάπ, όλα από το μοσχαρίσιο κρέας Άρωμα 3.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ: Τόσο για την έντονη και πολύχρονη επιχειρηματική δραστηριότητα στην Ημαθία δίνοντας μεγάλη ώθηση στον κλάδο της οινοπαραγωγής, όσο και για για την επιτυχή εκτέλεση των καθηκόντων του, ως Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, κατακτώντας πρόσφατα και την 8η θέση παγκοσμίως για τον τίτλο του Δημάρχου της Χρονιάς 2014

ΝΙΚΟΣ ΚΑΛΛΙΓΑΣ- ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΚΑΛΛΙΓΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ: «Αναπολώντας στους Δρόμους της Παλαιάς Βέροιας». Μέσα στο βιβλίο γίνεται εκτενή αναφορά για τους επαγγελματίες της Βέροιας που αποτέλεσαν την ραχοκοκαλιά της τοπικής οικονομίας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους:

«Τυχερός» της βραδιάς ήταν Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΜΕΤΑΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ κ. ΤΑΣΟΣ ΓΙΑΓΚΟΓΛΟΥ

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ημαθίας κ. Νικόλαος Προδ. Ουσουλτζόγλου εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του, στους δημοσιογράφους Μαργαρίτα Δαμιανίδου και Ζήση Χ. Πατσίκα για την παρουσίαση των τιμητικών διακρίσεων, στο πλαίσιο της εκδήλωσης για την κοπή της Βασιλόπιτας στις 18-2-2015, τον Κ. Γιώργο Κοτζαερίδη για την προσφορά μιας εικόνας, τους αδελφούς Εμμανουήλ και Μιχάλη Τρανίδη για την προσφορά δώρων στο Προσωπικό του Επιμελητηρίου Ημαθίας και την Εταιρεία Υιοί Μανώλη Παπαοικονόμου για την άρτια οργάνωση της εκδήλωσης. εκδήλωσης.