Αρχείο


Ένα πραγματικό σχολείο ζυμώματος και ψησίματος έχει αποδειχτεί ο Φούρνος Θανασούλη, αφού από τα παρασκευαστήρια του έχουν περάσει δεκάδες τάξεις των σχολείων, αλλά και των γυμνασίων της Νάουσας.  Την Παρασκευή 23 Ιανουαρίου, μαθητές της Α’ και της Γ’ Γυμνασίου του 1ου Λαππείου Γυμνασίου Νάουσας, συνοδευόμενοι από τον Διευθυντή Γιάννη Βαρθολομαίο και την καθηγήτρια Μαρία Ζούζια, επισκεφτήκαν τον φούρνο Θανασούλη στην Καμπίτη 33 στη Νάουσα.

Ο Θεμιστοκλής Θανασούλης, μίλησε πραγματικά σαν δάσκαλος για τα είδη αλευριού που χρησιμοποιούν και τα είδη ψωμιού που φτιάχνουν καθημερινά στον φούρνο.

Τα παιδιά, παρακολουθούσαν με μεγάλη προσοχή, εξέφρασαν τις απορίες τους και ο Θεμιστοκλής απάντησε σε όλες. Στη συνέχεια, έφτιαξαν το δικό τους ζυμάρι χρησιμοποιώντας αγνές πρώτες ύλες και έφτιαξαν εντυπωσιακές αρτοκατασκευές όπως τον κροκόδειλο, τη γελαστή μαργαρίτα και άλλα.

Μετά το τέλος του εκπαιδευτικού αυτού παιχνιδιού ο Φούρνος Θανασούλη δώρισε σε όλα τα παιδιά (μικρά και... μεγάλα) μια σακούλα με τα πεντανόστιμα προϊόντα του! Φούρνος Θανασούλη λοιπόν και η παράδοση συνδυάζεται με την υγεία, την φρεσκάδα και την ποιότητα.

Φούρνος Θανασούλη
Καμπίτη 33, Νάουσα
τηλ 23320 29010