Αρχείο


Επίσκεψη στα κλωστήρια Βαρβαρέσος πραγματοποίησε το μεσημέρι της Τετάρτης 7ης Ιανουαρίου ο βουλευτής Ημαθίας και εκ νέου υποψήφιος με τη ΝΔ, Λάζαρος Τσαβδαρίδης.

Ο κ. Τσαβδαρίδης συναντήθηκε με την ιδιοκτήτρια της βιομηχανίας κα. Τασία Βαρβαρέσου και το διευθυντικό στέλεχος κ. Νίκο Βελή, οι οποίοι τον ευχαρίστησαν για τις, προ έτους, καταλυτικές του παρεμβάσεις στα αρμόδια Υπουργεία, ώστε να λάβει η «Βαρβαρέσος Α.Ε», μετά από την γραφειοκρατική κωλυσιεργία μιας ολόκληρης δεκαετίας την επιδότηση της από τον αναπτυξιακό νόμο, αλλά και να επιστρέψει χωρίς ζημιές στην αγορά, μετά την επιτυχή πώληση του ακινήτου της, εντός του αστικού ιστού της Νάουσας.

«Σήμερα, από αυτό εδώ τον χώρο, ο οποίος αποτελεί βιομηχανικό και οικονομικό πνεύμονα για τον τόπο μας, δίνοντας δουλειά σε διακόσιους συμπολίτες μας, αλλά και σε δεκάδες δορυφορικές επιχειρήσεις, στέλνουμε το μήνυμα της απαιτούμενης οικονομικής σταθερότητας που χρειάζεται η χώρα. Μακριά από λεονταρισμούς και τις παλικαριές, οι οποίες μας οδηγούν μαθηματικά στην χρεοκοπία.Ο ανέξοδος λαϊκισμός, τη στιγμή που η Ελληνική οικονομία βρίσκεται ένα βήμα πριν από την επιστροφή και μετά από τις θυσίες του λαού μας, θα καταστρέψει αυτή την προσπάθεια.

Ελπίζω και εύχομαι να αντιληφθούν οι Ημαθιώτες ότι η επιστροφή στην δραχμή που ευαγγελίζονται ορισμένοι,  δεν θα είναι η σωτηρία, αλλά η καταστροφή μας. Η Ελλάδα, η Ημαθία, έχουν ανάγκη μιας ισχυρής οικονομίας, ενταγμένης στην ζώνη του Ευρώ. Χαίρομαι ιδιαίτερα λοιπόν γιατί και με τις δικές μου προσπάθειες η Βαρβαρέσος συνεχίζει να είναι λειτουργική και θα συνεχίσει για πολλές δεκαετίες ακόμη
» τόνισε σε δηλώσεις του ο κ. Τσαβδαρίδης.