Αρχείο


Γράφει ο Βαλάντης Λιόλιος
 
Στην τελική ευθεία έχουν μπει  τα κόμματα για τη συγκρότηση των ψηφοδελτίων όσον αφορά τις εξάδες των υποψηφίων βουλευτών και στην  Ημαθία.
Η είδηση της ημέρας είναι σίγουρα η υποψηφιότητα (;) του Ναουσαίου Μανώλη Ράλλη στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας μετά τους Λάζαρο Τσαβδαρίδη,  Απόστολο Βεσυρόπουλο, Γεωργία Μπατσαρά, Κώστα Γιοβανόπουλο και Τάσο Μπαρτζώκα.
Ο Μάνος Ράλλης είναι ιδιοκτήτης του τουριστικού γραφείου «Rallis Travel» και η υποψηφιότητα του κερδίζει κατακόρυφα πόντους καθώς ο Χρήστος Μάμαλης δήλωσε πως δεν ενδιαφέρεται να είναι υποψήφιος βουλευτής.

Δήμητρα Ζησέκα

Εν τω μεταξύ, το μεσημέρι της Πέμπτης .αναμένουμε τις ανακοινώσεις του «Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών» του Γιώργου Παπανδρέου  και στην Ημαθία, όπως αντιστοίχως και του ΠΑΣΟΚ στο Νομό μας. Πάντως , στο ΠΑΣΟΚ εκτός από το όνομα της Θούλης Σιδηροπούλου, ακούστηκαν, δίχως όμως να επιβεβαιώνονται μέχρι τώρα και τα ονόματα της Δήμητρας Ζησέκα, του Χρήστου Κούτρα και του Φώτη Καραβασίλη.

Φώτης Καραβασίλης

Στο ποτάμι, το νέο όνομα που ακούστηκε είναι αυτό της Αφροδίτης Σπανίδου μαζί με αυτό του Σωτήρη Κουπίδη,  και  των  Τάσου ΤόλιουΊλιας Ιωσηφίδου , Θωμά Λιόλιου και Γιάννη Μοσχόπουλου.
Ίλια Ιωσηφίδου