Αρχείο

Με τον πιο όμορφο και συγχρόνως εορταστικό τρόπο επέλεξε ο  Α.Γ.Σ. TAEKWON-DO «Τέτραθλον» Νάουσας να ξεκινήσει την φετινή χρονιά.
 Ομάδα του Συλλόγου αποτελούμενη από 30 μέλη, με επικεφαλής την Πρόεδρο κα Παπαντωνίου Αγγελική και τον Εκπαιδευτή Δημητριάδη Παναγιώτη 4 DAN, επισκέφθηκε  το Σάββατο 3 Ιανουαρίου το Γηροκομείο Νάουσας προκειμένου να προσφέρει λίγες στιγμές χαράς στους τροφίμους που φιλοξενούνται στις εγκαταστάσεις του. Ο Σύλλογος, ως ένδειξη συμπαράστασης, πρόσφερε στην Διευθύντρια του Γηροκομείου κα Σαντίκογλου Αλεξάνδρα τρία κουτιά με είδη ατομικής καθαριότητας για τις ανάγκες των φιλοξενούμενων απόμαχων της ζωής.

Στην συνέχεια, ομάδα 15 αθλητών του Συλλόγου έψαλε τα παραδοσιακά κάλαντα ενώ ακολούθησε μια ολιγόλεπτη επίδειξη TAEKWON-DO από την ίδια ομάδα η οποία ψυχαγώγησε τους παρευρισκόμενους παρουσιάζοντας βασικές τεχνικές ομαδικής σκιαμαχίας, συμπλοκής, στοχομαχίας, πρακτικής αυτοάμυνας, ελεύθερης μάχης και θραύσεων, εναέριων και εδάφους. Οι αθλητές που συμμετείχαν στην επίδειξη με αλφαβητική σειρά: Γιούρος Λουκάς, Δημητριάδου Γεωργία, Λογγινίδης Γρηγόριος, Λογγινίδου Βαρβάρα, Μάντσιου Αικατερίνη, Μάντσιου Ολυμπία, Μάντσου Ξένια, Μπάμπου Ελένη, Παπαντωνίου Δημήτριος, Πλουμπίδης Βασίλειος, Σέπκας Ιωάννης, Σμέρνος Γεώργιος,  Στογιάννης Κωνσταντίνος, Τζέπος Κωνσταντίνος και Φειδάντσης Γαβριήλ.  

Η Διοίκηση του Γηροκομείου ευχαρίστησε επίσημα τον «Τέτραθλον» Νάουσας για την επίσκεψη και  την συμβολική του χειρονομία ενώ ο Σύλλογος από την πλευρά του δεσμεύτηκε να είναι και στο μέλλον κοντά στο Γηροκομείο στηρίζοντας το έργο που επιτελεί.