Αρχείο

 
Το 2014 κλείνει με μια λανθασμένη επιλογή του κοινοβουλευτικού συστήματος για τη διεξαγωγή πρόωρων εκλογών, με ευθύνες συγκεκριμένων πολιτικών κύκλων της αντιπολίτευσης, αξιωματικής και μη, κόντρα στη θέληση της πλειοψηφίας του λαού.
 Διαφωνώ, ωστόσο σέβομαι την πλειοψηφία της Βουλής. Θέτω τον εαυτό μου και πάλι στη διάθεση του εκλογικού σώματος για τη διαδικασία της 25ης Ιανουαρίου, υπερασπιζόμενη με όλες μου τις δυνάμεις το έργο που επιτελέστηκε μέχρι σήμερα από την κυβέρνηση Σαμαρά, μα κυρίως σεβόμενη τις τεράστιες και πρωτοφανείς, ωστόσο αναγκαίες, θυσίες του ελληνικού λαού. Η έξοδος από τη στενωπό του μνημονίου ήταν και είναι πιο κοντά από ποτέ. Δεν είναι καιρός για πισωγυρίσματα, κι ο κόσμος το ξέρει καλά αυτό. Η μάχη που έρχεται είναι η πιο κρίσιμη όλων για το μέλλον του τόπου μας. Πρέπει να κερδηθεί και θα κερδηθεί. Για να συνεχιστεί απρόσκοπτα η ευρωπαϊκή πορεία της χώρας προς την προκοπή και την ανάπτυξη, με τον Αντώνη Σαμαρά.
Τις θερμότερες και ειλικρινείς ευχές σε όλες τις Ημαθιώτισσες και όλους τους Ημαθιώτες για ένα ευτυχισμένο, δημιουργικό και γεμάτο υγεία 2015.