Αρχείο

Το Δημαρχείο Βέροιας επισκέφτηκαν σήμερα παραμονή των Χριστουγέννων η Φιλαρμονική του Δήμου Βέροιας, η Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Βέροιας, το Λαογραφικό Τμήμα της ΚΕΠΑ, ο Σύλλογος Ντόπιων Μακροχωρίου και Περιχώρων,  ο Μορφωτικός Σύλλογος Καλλιθέας, το Λύκειο των Ελληνίδων, ο Κολυμβητικός Σύλλογος «Πήγασος» και αντιπροσωπεία της 1ης Μεραρχίας Πεζικού με επικεφαλής τον Αρχιλοχία Υλικού Πολέμου Συρόπουλο Δημήτρη, για να ψάλλουν τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα στο Δήμαρχο Βέροιας, Κωνσταντίνο Βοργιαζίδη. 
  Ο  κ. Βοργιαζίδης είχε την ευκαιρία να ακούσει τα κάλαντα σε διάφορες εκδοχές από την πλούσια ελληνική πολιτιστική παράδοση, εγκαινιάζοντας την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων μέσα σε μια χαρούμενη και γιορτινή ατμόσφαιρα. 

Το Δήμαρχο Βέροιας επισκέφτηκε επίσης ο Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας, Κωνσταντίνος Καλαϊτζίδης, με τους δυο τοπικούς άρχοντες να ανταλλάσουν αμοιβαίες ευχές για υγεία και δύναμη προκειμένου να αντιμετωπίσει ο καθένας από τη θεσμική του θέση τις σύνθετες προκλήσεις της εποχής.