Αρχείο

 
Τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά πλησιάζουν και ο παιδότοπος «My Place» στη Νάουσα, έχει ετοιμάσει για τους μικρούς του φίλους πλούσιες δραστηριότητες και πολλές εκπλήξεις.
 
Zumba for Kids
 
Στον παιδότοπο «My Place»  συνδυάζουμε τη ψυχαγωγία με την άσκηση και προτείνουμε για το παιδικό σας πάρτι, zumba για παιδιά με την Μαρία Σφυντιλά, στις 23 και 27 Δεκεμβρίου στις 7 το απόγευμα.
Με τη Zumba, τα παιδιά γυμνάζονται διασκεδάζοντας, κάτι που την καθιστά μία απολαυστική δραστηριότητα για το παιδικό πάρτι!
Η Ζumba για παιδιά είναι ένας συνδυασμός ψυχαγωγίας και άσκησης. Τα πλεονεκτήματα που προσφέρει σε ένα παιδικό πάρτι είναι η εκφραστικότητα των παιδιών, η εκτόνωση, ο συνδυασμός κινήσεων και φυσικά το γέλιο και η χαρά! Η Ζumba για παιδιά έχει πολλά σωματικά οφέλη, καθώς είναι μια μορφή άσκησης που γυμνάζει όλο το σώμα και βελτιώνει την σωστή στάση του σώματος, την ισορροπία και την ευλυγισία του.
Μέσα από την κίνηση, τον ρυθμό και τη μουσική, το παιδί εκφράζεται, εκτονώνεται, και διασκεδάζει, αυξάνοντας έτσι την θετική εικόνα, που έχει για τον εαυτό του και ενισχύοντας την αυτοπεποίθηση του. Ακόμα, η Zumba είναι μία ομαδική δραστηριότητα συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στην κοινωνικοποίηση του παιδιού. Επίσης, μαθαίνει να πειθαρχεί, να συνεργάζεται, να υπακούει σε κανόνες και να λειτουργεί αρμονικά ως μέρος ενός συνόλου.
Επιπλέον, συμβάλλει στην καλή φυσική κατάσταση του παιδιού και τον έλεγχο του βάρους του. Πάνω από όλα, όμως, είναι ένας μοναδικός τρόπος έκφρασης, που δίνει στο παιδί την ευκαιρία να εξωτερικεύσει όλα όσα νιώθει, χρησιμοποιώντας ως μέσο το σώμα του.
 
 
«Χριστουγεννιάτικες Σκανδαλιές» με την Όλγα Παπαδοπούλου
 
Οι εκπλήξεις δεν τελειώνουν,  καθώς στις 30 Δεκεμβρίου στις 7 το απόγευμα το «My Place» θα γεμίσει "Χριστουγεννιάτικες σκανδαλιές", καθώς η  Όλγα Παπαδοπούλου σε μια πρωτότυπη παιδικη παράσταση με την συνοδεία μουσικής υπόκρουσης, θα  αφηγηθεί  παραμύθια για τους μικρούς μας φίλους.
«Πόσες σκανταλιές μπορούν να κάνουν τα μικρά  καλικαντζαράκια; Θα καταφέρει ο πονηρός ποντικός να παντρέψει τη θυγατέρα του πριν ξημερώσουν Χριστούγεννα; Χριστουγεννιάτικα παραμύθια γεμάτα σκανταλιές, τραγούδια και πολύ γέλιο!  Με την αφηγήτρια Όλγα Παπαδοπούλου».
 
 
Πλούσιες Χριστουγεννιάτικες δραστηριότητες
 
Σε καθημερινή βάση στον παιδότοπο «My Place» στη Νάουσα, δημιουργούμε χειροτεχνίες παρέα με τους μικρούς μας φίλους, φτιάχνουμε τα δικά μας στολίδια και στέλνουμε γράμμα στον Άη Βασίλη, ενώ ζυμώνουμε και πλάθουμε τα  δικά μας κουλουράκια, στον φούρνο μας
 
Το ωράριο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς
 
22 Δεκεμβρίου 2014: Το πρωί κλειστά, ανοικτά 5 το απόγευμα με 11 το βράδυ

23 Δεκεμβρίου 2014: 10 το πρωί με 2.30 το μεσημέρι και 5 το απόγευμα με 11 το βράδυ
 
24 και 25 Δεκεμβρίου 2014: Το πρωί κλειστά,  5 το απόγευμα με 11 το βράδυ
 
26 Δεκεμβρίου 2014: 11 το πρωί με 3 το μεσημέρι και 5 το απόγευμα με 11 το βράδυ
 
27 έως και 30 Δεκεμβρίου 2014: 10 το πρωί  με 2.30 το μεσημέρι και 5 το απόγευμα με 11 το βράδυ
 
31 Δεκεμβρίου 2014: 10 το πρωί με 3 το απόγευμα
 
1η Ιανουαρίου 2015 (Πρωτοχρονιά): 10 το πρωί με 3 το μεσημέρι και 5 το απόγευμα με 11 το βράδυ
 
Παιδότοπος "My Place"
Βύρωνος 50 - Νάουσα
τηλ.: 23320 22629
Κιν.: 6974635288
Υπεύθυνος: Γιάννης Ρουβέτης