Αρχείο

Τα παιδιά από το ΥφΑΔΙ ετοίμασαν και φέτος, με πολύ μεράκι και αγάπη, πανέμορφα χριστουγεννιάτικα στολίδια, που θα δώσουν εορταστική όψη σε κάθε σπιτικό.
 Χρησιμοποιώντας υλικά από τη φύση, πηλό, αποξηραμένα λουλούδια και άλλα στολίδια, διαλεγμένα όλα με ξεχωριστό γούστο, έφτιαξαν συνθέσεις με κεριά, κουμπαράδες, στεφάνια, ημερολόγια, ρόδια, σταυρούς, εικόνες και πολλά άλλα ευφάνταστα δωράκια για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ακόμα, όμορφα σακουλάκια με κόλιντα για την παραμονή των Χριστουγέννων καθώς και μοναδικές χριστουγεννιάτικες κάρτες, δημιουργίες Ναουσαίων καλλιτεχνών (Ε.Ανδρονικίδου, Θ.Ζιάκα,  Ν.Μπλιάτκα, Μ.Τζιροτζίδου, Θ. Τόκα).
Οι μαθητές της Β΄ τάξης του 7ου Δημοτικού σχολείου, συνοδευόμενοι από τη δασκάλα τους κα Βαγγελίτσα Δεληχρήστου, επισκεφτήκαν το ΥΦΑΔΙ ξεναγήθηκαν στους χώρους του Εργαστηρίου, ενημερώθηκαν για τη λειτουργία του και γνώρισαν από κοντά τον τρόπο κατασκευής των χειροτεχνημάτων. 
Η έκθεση γίνεται στην παλιά δημοτική βιβλιοθήκη και θα είναι ανοιχτή καθημερινά για την περίοδο των γιορτών. Αξίζει πράγματι να την επισκεφτείτε και να χαρείτε τα έργα των παιδιών.