Αρχείο


Δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι για την ομάδα του Ζαφειράκη Νάουσας στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής, καθώς υποδέχεται στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας το Σάββατο 29/11/14 στις 18:00 την ομάδα του ΓΑΣ Βαφύρας από την Κατερίνη.
 Η ομάδα μας, η οποία έχει ως τώρα απολογισμό 5 νίκες και 2 ήττες θέλει να προσθέσει μια ακόμα νίκη στην πανίσχυρη έδρα της προκειμένου να ανέβει και άλλο βαθμολογικά και καλεί όλο το φίλαθλο κοινό της πόλης να την ενισχύσει με την παρουσία του. Όλοι οι παίκτες μας πλην του Ψαρά είναι διαθέσιμοι. Το παιχνίδι θα διαιτητεύσουν οι Μητώνας και Τζίμος.
Όσον αφορά τα μικρότερα ηλικιακά τμήματα του Ζαφειράκη, το εφηβικό δεν θα αγωνιστεί αυτή τη Κυριακή καθώς η ομάδα της Μελίκης έχει αποσυρθεί απο το πρωτάθλημα, οπότε κερδίζει το παιχνίδι άνευ αγώνος με 20-0, ενώ το παιδικό το οποίο είναι μόνο πρώτο στη βαθμολογία και αήττητο, αντιμετωπίζει την ομάδα του ΓΑΣ Έδεσσας την Κυριακή 30/11/14 στις 10:00 στο γήπεδο της Έδεσσας. Τέλος τα "πιτσιρίκια" του συλλόγου(παιδιά γεννηθέντα από το 2000 έως το 2004) και αυριανοί πρωταγωνιστές της ομάδας μας, θα δώσουν διαδοχικά φιλικά παιχνίδια από τις 10:00 το πρωί της Κυριακής 30 Νοεμβρίου στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας με τα αντίστοιχα ηλικιακά παιδιά του ΓΑΣ Έδεσσας.