Αρχείο


Η ακαδημία ποδοσφαίρου «Α.Ο. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ» ανήκει πλέον επίσημα στο δίκτυο των Arsenal SoccerSchools.
 Η νέα ποδοσφαιρική σεζόν ξεκίνησε με νέες αθλητικές δραστηριότητες για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της Νάουσας και οι υπεύθυνοι της σχολής θα ήθελαν να σας προσκαλέσουν στην παρουσίαση του προγράμματός τους, η οποία θα λάβει χώρα στο Καφέ «Νέον» (οδός Μεγάλου Αλεξάνδρου) στο κέντρο της πόλης.
Παρών θα είναι ο υπεύθυνος της σχολής κ. Χρήστος Βουδούρης, καθώς και ο τεχνικός διευθυντής των σχολών και scout της ArsenalFC στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, κ. Λάκης Παπαϊωάννου, αλλά και οι υπεύθυνοι του δικτύου σχολών των «Κανονιέρηδων» στη χώρα μας.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο4 Οκτωβρίου στις 19.00. Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης θα γίνει αναφορά στις ενέργειες που περιλαμβάνει η ετήσια λειτουργία των ArsenalSoccerSchools, το πρόγραμμα «Grassroots», καθώς και το πρόγραμμα ανάπτυξης ταλέντων «AdvancedDevelopmentProgram»και την ArsenalFCEliteAcademySoutheastEurope. Επίσης στηνπορεία της εκδήλωσης θα απαντηθούν όποιες ερωτήσεις προκύψουν από τον κόσμο που θα παρίσταται και θα γίνει συζήτηση για τα ζητήματα που αφορούν τις σχολές.
Περισσότερες πληροφορίες για τις σχολές ποδοσφαίρου της Arsenal μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα τους, στη διεύθυνση www.arsenalfootball.gr.