Αρχείο


Ο πολιτιστικός σύλλογος ARTville ταξίδεψε με τις εκδηλώσεις του «Παιχνίδια και Μουσική στις γειτονιές» στην κοινότητα Στενημάχου, χθες, Δευτέρα 11/8. Η υποδοχή των κατοίκων ήταν κάτι παραπάνω από θερμή και ο σύλλογος ανταπέδωσε με τα άκρως διασκεδαστικά παιχνίδια για τα παιδιά και μία υπέροχη μουσική βραδιά με λαϊκό και παραδοσιακό χρώμα.
Ευχαριστούμε όλα τα μέλη και τους εθελοντές για την επιτυχημένη διοργάνωση της εκδήλωσης καθώς και το ενθουσιώδες κοινό του Στενημάχου!
Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τους:
Θωμά Πέιο, Κώστα Διαμαντή, Αλέξανδρο Σολάκογλου, Κατερίνα Μυλωνά, Νίκο Βαρούδη, Ευδοξία Τσουκαλά, Βασίλη Αλαΐτση, Νίκο Δραγουμάνο και Νίκο Αλαΐτση που με τη μουσική και το χιούμορ τους έγιναν μία παρέα με τον κόσμο και μας χάρισαν υπέροχες στιγμές.
Το κρεοπωλείο «Βαλάντης» που προσέφερε hot-dog σε μικρούς και μεγάλους.
Την επιχείρηση «ALADDIN – LOURIS» (Μυλωνάς-Μπιλιούρης), φιάλες υγραερίου.
Την επιχείρηση «Xtreme - Χριστοδούλου Τάσος» για την κάλυψη του ήχου.
Τον DJ Χρήστο Τάνο.
Το σύλλογο Mom in Action για τη σύμπραξή του.
 
Το ταξίδι τελειώνει… Τελευταίος σταθμός Κάτω Εργατικές!!!!
Αύριο, Τετάρτη 13/8 το ταξίδι των εκδηλώσεων «Παιχνίδια και Μουσική στις γειτονιές» του ARTville τελειώνει στις Κάτω Εργατικές. Στις 17:30 θα ξεκινήσουν τα παιχνίδια και στις 21:00 το γλέντι και το κλείσιμο των εκδηλώσεων. Το σχήμα που θα παίξει μας επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις: Θωμάς Πέιος (μπουζούκι), Κώστας Διαμαντής (τύμπανα), Αλέξανδρος Σολάκογλου (κιθάρα), Κατερίνα Μυλωνά (μπάσο), Βασίλης Αλαΐτσης (πλήκτρα), Νίκος Δραγουμάνος (ζουρνά, κλαρίνο) και Νίκος Αλαΐτσης (νταούλι), Νίκος Βαρούδης (φωνή) και Ευδοξία Τσουκαλά (φωνή).
Σας περιμένουμε στην τελευταία γειτονιά να διασκεδάσουμε και να ανανεώσουμε το ραντεβού μας για το ARTville Festival 3!