Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 09 Αυγούστου 2020 08:20

«Open Horizons»: Ανοίγουμε τους ορίζοντες μας με τη Ναουσαία Μοριακή Βιολόγο Έφη Αποστόλου την Τετάρτη 12 Αυγούστου

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Είναι μεγάλη μας τιμή να φιλοξενήσουμε μια κορυφαία επιστήμονα στον τομέα της Μοριακής Βιολογίας, τη Ναουσαία Έφη Αποστόλου από τη Νέα Υόρκη.

Η συζήτηση – συνέντευξη θα αναρτηθεί και θα μεταδοθεί   την Τετάρτη 12 Αυγούστου  και η Έφη θα μας μιλήσει για τις σπουδές της και την επαγγελματική της πορεία, για την εργασία της σε μεγάλα Κέντρα για την αντιμετώπιση το Καρκίνου, για τη Νέα Υόρκη, το θέμα του Κορωνοιού,  την Ελλάδα και φυσικά τη Νάουσα.

 

Ανοίγουμε τους ορίζοντες μας, δημιουργώντας  ένα διαδικτυακό «παράθυρο» σε όλο τον κόσμο, με ανθρώπους, κυρίως Ναουσαίους που έχουν να μας πουν κάτι και κυρίως να μας διαφωτίσουν με την δική τους τρίτη ματιά.

Αφορμή υπήρξε  το θέμα του Κορωνοϊού,  και το πώς βιώνουν οι Ναουσαίοι του εξωτερικού την σοβαρή αυτή κατάσταση.  Συζητάμε επίσης  για τη ζωή τους , ζητώντας την άποψη τους για  ζητήματα της επικαιρότητας ,τοπικής και μη.

Οι συνεντεύξεις θα πραγματοποιούνται με την βοήθεια της τεχνολογίας. ενώ όσοι  βρίσκονται εντός Ελλάδος θα γίνεται προσπάθεια να πραγματοποιούνται ενώπιος ενωπίω.

 

Μείνετε συντονισμένοι!

 

Μαρία Ζαφείρκου

Βαλάντης Λιόλιος