Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 24 Ιουλίου 2020 15:53

«Open Horizons Μαρία Ντάνου»: Μια πρωταθλήτρια με άποψη στη Λωζάνη

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η Ναουσαία πρωταθλήτρια του  Cross Country Ski Μαρία Ντάνου η οποία ζει και εργάζεται στη Λωζάνη της Ελβετίας., είναι η επόμενη συνεντευξιαζόμενη της  στήλης μας «Open Horizons» - «Ανοιχτοί Ορίζοντες».

Η Μαρία εργάζεται στη Διεθνή Ομοσπονδία Ξιφασκίας στη Λωζάνη, προπονείται στη πανέμορφη πόλη της Ελβετίας και η συζήτηση μαζί της είχε πραγματικά μεγάλο ενδιαφέρον.

Η Ναουσαία πρωταθλήτρια μας εξήγησε το πως κατάφερε να συνδυάσει το πάθος  για τον αθλητισμό με το επάγγελμα της, μας μίλησε για τις σπουδές της και για το πώς αυτές την βοήθησαν στο να βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη Λωζάνη και να εργάζεται στη Διεθνή Ομοσπονδία Ξιφασκίας στον τομέα της ψηφιακής επικοινωνίας, ενώ μας περιέγραψε τη ζωή της και την καθημερινότητα της.

Μας είπε για τις διαφορές που υπάρχουν ανάμεσα στην Ελλάδα και την Ελβετία στην καθημερινότητα, στον αθλητισμό αλλά και στον επαγγελματικό τομέα, ενώ ενδιαφέρον έχει η άποψη της Μαρίας για τον Κορωνοιό και το πώς βιώνει το μεγάλο αυτό ζήτημα στο εξωτερικό . Μας περιέγραψε τι άλλαξε στην καθημερινότητα των πολιτών και το  πως άλλαξε η δική της καθημερινότητα σε σχέση με την εργασία  της αλλά και την προσωπική της ζωή.

Τέλος, η  Ναουσαία πρωταθλήτρια μας μίλησε  για την αγαπημένη της Νάουσα και τον αθλητισμό,  ενώ σημειώνουμε πως κατέθεσε μια  συγκεκριμένη άποψη για την ανάπτυξη της μέσω του αθλητισμού.

 

Θεωρούμε υποχρέωση μας να σας  ευχαριστούμε κάθε φορά για τη μεγάλη σας στήριξη. Η επόμενη συνέντευξη που θα αναρτηθεί – μεταδοθεί  τις ερχόμενες εβδομάδες, είναι άκρως ενδιαφέρουσα καθώς συνομιλούμε με μια κορυφαία Ναουσαία επιστήμονα που μας κάνει περήφανους στο εξωτερικό.

 

Μείνετε συντονισμένοι!

 

Μαρία Ζαφείρκου

Βαλάντης Λιόλιος