Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 22 Ιουλίου 2020 15:27

«Open Horizons»: Ανοίγουμε τους ορίζοντες μας με τη Ναουσαία πρωταθλήτρια Cross Country Ski Μαρία Ντάνου την Παρασκευή 24 Ιουλίου

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Συνεχίζουμε τις συνεντεύξεις μας με Ναουσαίους που ζουν και εργάζονται στο εξωτερικό και σειρά έχει η πρωταθλήτρια Cross Country Ski Μαρία Ντάνου.

Η συζήτηση – συνέντευξη θα αναρτηθεί και θα μεταδοθεί   την Παρασκευή 24 Ιουλίου και η Ναουσαία πρωταθλήτρια  η οποία ζει και εργάζεται στη Λωζάνη στη Διεθνή Ομοσπονδία Ξιφασκίας, θα μας μιλήσει τόσο για την ενασχόληση της με τον πρωταθλητισμό, τις διακρίσεις της, για το επάγγελμα της  και τη Νάουσα.

 

Φιλοδοξούμε να ανοίξουμε  τους ορίζοντες μας, δημιουργώντας  ένα διαδικτυακό «παράθυρο» σε όλο τον κόσμο, με ανθρώπους, κυρίως Ναουσαίους που έχουν να μας πουν κάτι και κυρίως να μας διαφωτίσουν με την δική τους τρίτη ματιά.

Αφορμή υπήρξε  το θέμα του Κορωνοϊού,  και το πώς βιώνουν οι Ναουσαίοι του εξωτερικού την σοβαρή αυτή κατάσταση.  Συζητάμε επίσης  για τη ζωή τους , ζητώντας την άποψη τους για  ζητήματα της επικαιρότητας ,τοπικής και μη.

Οι συνεντεύξεις θα πραγματοποιούνται με την βοήθεια της τεχνολογίας. ενώ όσοι  βρίσκονται εντός Ελλάδος θα γίνεται προσπάθεια να πραγματοποιούνται ενώπιος ενωπίω.

 

Μείνετε συντονισμένοι!

 

Μαρία Ζαφείρκου

Βαλάντης Λιόλιος