Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 29 Ιουνίου 2020 20:18

Open Horizons- Βασίλης Γιαννόπουλος: Ένας Ναουσαίος στο Λονδίνο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο Ναουσαίος Βασίλης Γιαννόπουλος ,ο οποίος ζει και εργάζεται στο Λονδίνο, είναι ο έβδομος καλεσμένος της στήλης «Open Horizons Ανοικτοί Ορίζοντες».

Ο  Βασίλης  ζει και εργάζεται στο  Λονδίνο πραγματοποιώντας μια σημαντική  καριέρα  στον κατασκευαστικό τομέα και συγκεκριμένα στην κατασκευή «πράσινων» - οικολογικών κτιρίων.

Ο Βασίλης  στη συνέντευξη – συζήτηση που πραγματοποιήσαμε,  μας εξήγησε πως πήρε την απόφαση να φύγει από τη Νάουσα και την Ελλάδα και να εγκατασταθεί στο Λονδίνο. Μας περιέγραψε  πως βρήκε δουλειά στην Αγγλία και πως προσαρμόστηκες, ποιες είναι οι βασικές διαφορές με την Ελλάδα σε προσωπικό αλλά και σε επαγγελματικό επίπεδο, που εργάζεται τώρα, ποιες είναι οι προοπτικές ανέλιξης ενός ανθρώπου με πολύ καλό βιογραφικό και αν είναι ακριβή η ζωή στην Αγγλία.

Επίσης μας μίλησε για το πώς αντιμετωπίζουν τους Έλληνες  οι Άγγλοι, πως βιώνει την κατάσταση  όσον αφορά το ζήτημα  του Κορωναιού και τι άλλαξε στην καθημερινότητα των πολιτών αλλά και στην δική του καθημερινότητα σε σχέση με την εργασία και την προσωπική του ζωή.

Τέλος, μας είπε την άποψη του για τα μέτρα που πάρθηκαν στην Ελλάδα, πως  βλέπει την κατάσταση στη Νάουσα και  με ποιο τρόπο θα μπορούσε η πόλη και ο δήμος να αναπτυχθεί και να ξεπεράσει τη χρόνια κρίση που υπάρχει.

 

Για μια ακόμη φορά σας ευχαριστούμε για την μεγάλη αγάπη και στήριξη, γεγονός που καθιερώνει τη στήλη μας  «Open Horizons».

Θέλουμε να διευκρινίσουμε ορισμένεα πράγματα  σε σχέση με αυτά που επιθυμείτε και χαιρόμαστε πολύ που επικοινωνείτε μαζί μας και ζητάτε να μάθετε για την επόμενη συνέντευξη.

Δεν εξαρτάται μόνο από εμάς ποιον ή ποιάν (διότι ζητάτε να πάρουμε συνέντευξη από κάποια γυναίκα Ναουσαία) θα πάρουμε συνέντευξη. Εμείς αποατέλλουμε  προσκλήσεις και σε άνδρες και σε γυναίκες και στο άμεσο μέλλον θα έχουμε την πρώτη Ναουσαία γυναίκα που διαπρέπει στο εξωτερικό όπως θα έχουμε και ζευγάρι Ναουσαίων. Το ζήτημα είναι να μπορούν και οι συνεντευξιαζόμενοι να βρουν χρόνο για εμάς και κυρίως φυσικά να επιθυμούν να τους πάρουμε συνέντευξη.

Οι συνεντεύξεις συνεχίζονται κανονικά. Περισσότερες πληροφορίες σε νέα ανάρτηση.

 

Σας ευχαριστούμε  για τη στήριξη

 

Μαρία Ζαφείρκου

Βαλάντης Λιόλιος