Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 27 Ιουνίου 2020 21:43

«Open Horizons»: Ανοίγουμε τους ορίζοντες μας με τον Βασίλη Γιαννόπουλο την Κυριακή 28 Ιουνίου

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Συνεχίζουμε με πολύ κέφι για δημιουργία με την 7η συνέντευξη για τη στήλη  «Open Horizons»  πάντα με την δική σας αγάπη και αμέριστη υποστήριξη, με Ναουσαίους που ζουν και  διαπρέπουν στο εξωτερικό.

Η έβδομη  συνέντευξη θα μεταδοθεί την Κυριακή 28 Ιουνίου  και φιλοξενούμενος μας θα είναι ο Ναουσαίος   Βασίλης Γιαννόπουλος , ο οποίος  ζει και εργάζεται στο Λονδίνο, πραγματοποιώντας μια σημαντική καριέρα στο χώρο των  «πράσινων», οικολογικών κατασκευών.

Φιλοδοξούμε να ανοίξουμε  τους ορίζοντες μας, δημιουργώντας  ένα διαδικτυακό «παράθυρο» σε όλο τον κόσμο, με ανθρώπους, κυρίως Ναουσαίους που έχουν να μας πουν κάτι και κυρίως να μας διαφωτίσουν με την δική τους τρίτη ματιά.

Αφορμή υπήρξε  το θέμα του Κορωνοϊού,  και το πώς βιώνουν οι Ναουσαίοι του εξωτερικού την σοβαρή αυτή κατάσταση.  Συζητάμε επίσης  για τη ζωή τους , ζητώντας την άποψη τους για  ζητήματα της επικαιρότητας ,τοπικής και μη.

Οι συνεντεύξεις θα πραγματοποιούνται με την βοήθεια της τεχνολογίας. ενώ όσοι  βρίσκονται εντός Ελλάδος θα γίνεται προσπάθεια να πραγματοποιούνται ενώπιος ενωπίω.

 

Μείνετε συντονισμένοι!

 

Μαρία Ζαφείρκου

Βαλάντης Λιόλιος