Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 24 Μαϊος 2020 17:51

Open Horizons– Χρήστος Αδαμόπουλος: Ο Ναουσαίος που «γλυκαίνει» τους Γερμανούς και όχι μόνο με τους λουκουμάδες του

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο  Χρήστος Αδαμόπουλος, ο Ναουσαίος  ο οποίος  είχε μια  έξυπνη ιδέα, δημιουργώντας μια διαφορετική καντίνα «γλυκαίνοντας» τους Γερμανούς και τους Έλληνες της διασποράς με τους χειροποίητους λουκουμάδες του στο Μόναχο, είναι ο τρίτος καλεσμένος της στήλης «Open Horizons– Ανοικτοί Ορίζοντες».

Ο Χρήστος στη συνέντευξη – κουβέντα που πραγματοποιήσαμε μας εξήγησε την απόφαση του να φύγει από την Ελλάδα και τη Νάουσα, την προσαρμογή του  στη Γερμανία,  που εργάστηκε και πως αποφάσισε να δημιουργήσει μια καντίνα  η οποία προσφέρει χειροποίητους λουκουμάδες.

Μας  περιέγραψε την  ανταπόκριση που έχει το νέο του εγχείρημα από τους Γερμανούς και τους Έλληνες της διασποράς και αν έχει μελλοντικά σχέδια.

Μας μίλησε για τις  διαφορές  της Ελλάδος με τη Γερμανία και πως αντιμετώπισαν και αντιμετωπίζουν  οι Γερμανοί τους Έλληνες γνωρίζοντας και την κρίση του 2010.

Μας  είπε για την κατάσταση που επικρατεί στη Γερμανία  όσον αφορά το ζήτημα  του Κορωνοιού, τι  άλλαξε στην καθημερινότητα των πολιτών, πως άλλαξε η δική του καθημερινότητα σε σχέση με την εργασία αλλά και την προσωπική του ζωή και ποια είναι η άποψη του για τα μέτρα που πάρθηκαν στην Ελλάδα.

Τέλος μας μίλησε για τη Νάουσα και για το αν θα γυρνούσε σύντομα στην Ελλάδα.

 

Η στήλη «Open Horizons», συνεχίζει την επόμενη εβδομάδα με ακόμη ένα Ναουσαίο ο οποίος ζει και εργάζεται στο εξωτερικό. Περισσότερες πληροφορίες σε νέα ανάρτηση.

 

Σας ευχαριστούμε  για τη στήριξη

 

Μαρία Ζαφείρκου

Βαλάντης Λιόλιος