Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 18 Μαϊος 2019 13:39

Ο Νίκος Κουτσογιάννης εφ’ όλης της ύλης στη Naousanews (video)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

O νυν δήμαρχος  του δήμου της Ηρωικής Πόλης Νάουσας και εκ νέου υποψήφιος, επικεφαλής του συνδυασμού «Κοινός Τόπος» Νίκος Κουτσογιάννης, είναι ο επόμενος φιλοξενούμενος στη στήλη «Αυτοδιοικητικές Εκλογές» της Naousanews, σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη.

Η συνέντευξη είναι χωρισμένη σε τρία μέρη λόγω των πολλών θεμάτων που αναπτύχθηκαν.

Ο  κ. Κουτσογιάννης   απαντά  και αναλύει όλα τα σημαντικά θέματα  του διευρυμένου δήμου αλλά και  τις επικείμενες  Αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου.

Συγκεκριμένα, μιλά για το θέμα  που προέκυψε με την παραχώρηση  της ΒΕΤΛΑΝΣ στην "Ελληνική Αυγή, το  νέο δημαρχείο, τον τουρισμό, το brandname, την ΕΤΑ, τα 3-5 Πηγάδια, την ΚΕΠΑΠ, τα υδροηλεκτρικά,  την ανάπλαση στη Μεγάλου Αλεξάνδρου, τις μηνύσεις και τις καταγγελίες που έχει δεχθεί, το Niff, το χριστουγεννιάτικο χωριό, τα αδέσποτα, τη δημοτική αστυνομία, τα έργα του κάμπου, το κτίριο Ματθαίου, το κέντρο ψηφιδωτών, το αιολικό πάρκο στο Βέρμιο, ενώ αναλύει και το πρόγραμμα του «Νέου Τόπου».

Υπενθυμίζουμε πως .οι συνεντεύξεις, πραγματοποιούνται  πάντα σε συνεργασία με την εφημερίδα «Παρατηρητής» της Ημαθίας και το φίλο, συνάδελφο εκδότη και δημοσιογράφο Γρηγόρη Κυριακίδη

Επαναλαμβάνυμε  επίσης πως ο σκοπός μας είναι απλός και ξεκάθαρος. Να ενημερωθούν οι  πολίτες του διευρυμένου δήμου Νάουσας και της Ημαθίας, για όσους ζητούν την ψήφο μας.

Τέλος, ευχαριστούμε όλους τους αναγνώστες της «Ν» για τη στήριξη  και τα καλά τους λόγια.

 

Μαρία Ζαφείρκου

Βαλάντης Λιόλιος