Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου 2016 10:29

Μια πράξη αγάπης προς τους μαχητές της ζωής…

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Γράφει ο Βαλάντης Λιόλιος

 

Όταν σκέφτομαι την τρίτη ηλικία, τους απόμαχους αλλά πάντα μαχητές της ζωής, τους ανθρώπους που μας μεγάλωσαν και στήριξαν αυτή την ελληνική κοινωνία με χίλιες μύριες κακουχίες  και προβλήματα, πάντα συγκινούμαι.

Γι αυτό και πάντα στηρίζουμε τον αγώνα που κάνει το Δ.Σ. και οι φίλοι του Γηροκομείου, γι αυτούς τους ανθρώπους που χρειάζονται κυρίως αγάπη, ένα άνθρωπο να τους μιλήσει, να τους κάνει παρέα, να τους χαρίσει μια αγκαλιά, ένα φιλί.

Η ιδέα του Διοικητικού Συμβουλίου να βγει  στο κέντρο της Νάουσας στον Οδό Σολωμού στο  Καφέ Αλλού με σκοπό να γράψει μέλη – φίλους του Γηροκομείου είναι εξαιρετική, απέδωσε καρπούς και χρειάζεται να συνεχιστεί.

Δεν χρειάζεται να επαναλάβουμε το τεράστιο έργο που επιτελείται από αυτούς τους ανθρώπους οι οποίοι ποτέ δεν επιθυμούν την δημοσιότητα, σίγουρα όμως χρειάζονται βοήθεια, υλική αλλά κυρίως ηθική. Μια βοήθεια που θα τους δώσει περαιτέρω φτερά για να συνεχίσουν.

Μάθαμε, πως  μέσω της βουλευτού  Φρόσω Καρασαρλίδου, εξασφαλίστηκαν  28.000 ευρώ για το Γηροκομείο. Αυτό είναι μια πολύ καλή είδηση, ας στηρίξουμε λοιπόν όλοι αυτή την προσπάθεια, αυτούς τους ανθρώπους, που επαναλαμβάνω, το μόνο που ζητάνε είναι αγάπη και συντροφιά…

 

 

 

 

 

Σχετικά Άρθρα