Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 08 Μαρτίου 2015 19:24

Πανηγυρίζουμε για την ολοκλήρωση ενός «τυφλού» κομματιού;

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Γράφει ο Βαλάντης Λιόλιος
 
Τελικά είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Ναι λοιπόν, ολοκληρώνεται μέχρι το τέλος του 2015 το κομμμάτι Πατρίδα  - ΣΣ Νάουσας του πολυπόθητου Οδικού Άξονα Βέροιας – Νάουσας – Έδεσσας.
Την είδηση δίνει η ιστοσελίδα ypodomes.com
Το ypodomes.com επικοινώνησε με τον Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών κο Αβραμίδη και όπως είπε, τα έργα προχωρούν με στόχο να ολοκληρωθούν το συντομότερο δυνατό. Μία ολόκληρη σειρά από έργα που έχουν ξεκινήσει τα προηγούμενα χρόνια ολοκληρώνονται και σιγάγ-σιγά θα τα δούμε στην κυκλοφορία.
Το ταλαιπωρημένο έργο Πατρίδα-Νάουσα που ξεκίνησε πριν χρόνια, σταμάτησε λόγω προβλημάτων στις απαλλοτριώσεις φαίνεται πως και αυτό οδεύει προς την ολοκλήρωση. Όπως μας είπε ο κος Αβραμίδης αυτή την εποχή όλο το τμήμα περνά στα ασφαλτικά και μέχρι τα τέλη του 2015 όλο το έργο αναμένεται να δοθεί στην κυκλοφορία».
Ε και; Ακόμη και αν ολοκληρωθεί μέχρι τα τέλος του 2015 εμείς φτάσαμε να πανηγυρίζουμε  που ολοκληρώνουμε το μεσαίο «τυφλό» κομμάτι του έργου; Το έργο φυσικά δεν αποτελείται φυσικά  μόνο από την διαδρομή Πατρίδα - ΣΣ Νάουσας
Το έργο επαναλαμβάνουμε  είναι η βελτίωση του υφιστάμενου Οδικού Άξονα Βέροιας, Νάουσας, Έδεσσας και αποτελείται από τρία κομμάτια, αυτό ειναι μόνο το μεσαίο, το οποίο και να ολοκληρωθεί είναι  ουσιαστικά "τυφλό".
Πείτε πως δίνεται στην κυκλοφορία. Που θα καταλήγει; Στον παλιό υφιστάμενο δρόμο;  Το ζήτημα είναι να ολοκληρωθούν και τα τρία κομμάτια και κυριότερα αυτό που «κουμπώνει» στην Εγνατία. Μέχρι τότε όμως…
 

Σχετικά Άρθρα