Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 02 Οκτωβρίου 2018 11:33

Η νοοτροπία δεν αλλάζει εύκολα..

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Τη φωτογραφία μας την απέστειλε χθες Δευτέρα, αναγνώστης της «Ν», θέλοντας προφανώς να την αναδείξουμε στηλιτεύοντας το γεγονός, το παράνομου παρκαρίσματος στην οδό Σολωμού στη Νάουσα.

Η αλήθεια είναι πως έχουμε γράψει ουκ ολίγες φορές στη συγκεκριμένη στήλη γι αυτό το ζήτημα, του παράνομου παρκαρίσματος στη Νάουσα και της κακής νοοτροπίας που έχουμε ως οδηγοί.

Επειδή ς μας ρωτάτε για ποιο λόγο δεν δημοσιεύουμε τις πινακίδες των αυτοκινήτων, που παρκάρουν παράνομα, επαναλαμβάνουμε πως σκοπός μας δεν είναι η διαπόμπευση αλλά να αναδείξουμε  την κακή νοοτροπία, έτσι ώστε οι αρμόδιοι να φροντίσουν για τα περαιτέρω. Οι αρμόδιοι είναι προφανώς ο δήμος, ο οποίος όμως δυστυχώς δεν διαθέτει πλέον δημοτική αστυνομία αλλά και η ίδια η τροχαία. Απ ότι φαινεται αν δεν πέσουν πρόστιμα η κατάσταση δεν πρόκειται  να αλλάξει, όχι μόνο στη Νάουσα αλλά και παντού.

 

Με μια φωτογραφική μηχανή, μ’ ένα tablet ή με ένα smartphone στείλτε μας την εικόνα ή  ένα μικρό video που σας εντυπωσίασε. Που σας έκανε εντύπωση και θέλετε να το σχολιάσετε ή  αφήστε εμάς να το κάνουμε.

Στείλτε μας φωτογραφίες, video και σχόλια στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.