Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 03 Αυγούστου 2018 20:28

Η καινούργια.. «λίμνη» της Νάουσας

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Τις κακοτεχνίες που έχουν γίνει σε παλιούς και νέους δρόμους της Νάουσας θέλησε να μας δείξει αναγνώστης της «Ν», που θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία του, στέλνοντας μας ένα μικρό βίντεο από την σημερινή απογευματινή μπόρα αλλά και ένα σχόλιο.

«Ορίστε όλες οι ''ΚΑΛΟ-τεχνίες'' που έχουν κάνει σε παλιούς και νέους δρόμους και εδώ μπροστά συγκεκριμένα έχει ένα μικρό φρεάτιο που πιστεύουν ότι αρκεί! Ούτε ξεχωρίζει εύκολα από τον υπόλοιπο δρόμο με τόση βροχή και δεν πρόλαβα να βγω με την  περισσότερη βροχή να σας στείλω την ''καινούρια'' λίμνη της Νάουσας σε ολόκληρη τη γέφυρα».

Όπως γίνεται ευκόλως αντιληπτό, πρόκειται για την γέφυρα του Παπαγιάννη, στην πλατεία Ειρήνης στη Νάουσα, η οποία πλημμύρισε με την νεροποντή.

 

Με μια φωτογραφική μηχανή, μ’ ένα tablet ή με ένα smartphone στείλτε μας την εικόνα ή  ένα μικρό video που σας εντυπωσίασε. Που σας έκανε εντύπωση και θέλετε να το σχολιάσετε ή  αφήστε εμάς να το κάνουμε.

Στείλτε μας φωτογραφίες, video και σχόλια στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.