Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 28 Μαρτίου 2018 20:45

"Η βλάβη που δεν έχει διορθωθεί εδώ και πολύ καιρό"

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Τις φωτογραφίες και το σχόλιο μας τα έστειλε αναγνώστης της «Ν» και αφορούν την κατάσταση στο δημοτικό πάρκο. Συγκεκριμένα το γεγονός πως εδώ και αρκετό καιρό από φρεάτιο ύδρευσης τρέχει νερό σχηματίζοντας αυλάκι και η ΔΕΥΑΝ ακόμη δεν έχει αποκαταστήσει τη βλάβη.

 

«Καλησπέρα σας, λόγου ελεύθερου χρόνου ,έχω την ευκαιρία να περπατάω και να βρίσκομαι σε πολλά τα σημεία της Νάουσας και να βλέπω πάρα πολλά καλά, πολύ ωραία πράματα, κάτι το φυσιολογικό και λογικό, όμως υπάρχουν και κάτι στραβά κι ανάποδα ,που δεν τιμούν καθόλου τούς υπεύθυνους της πόλης, και αυτοί είναι οι υπεύθυνοι του Δήμου.

Συγκεκριμένα μιλάω για το πάρκο μας που είναι ένα στολίδι για την πόλη μας και για τους επισκέπτες του. Στέλνω μερικές φωτογραφίες, γιατί εσείς μας το ζητήσατε. Αυτή η κατάσταση διαιωνίζεται περισσότερο από μήνες, μην πω και  χρόνο, από ένα φρεάτιο ύδρευσης τρέχει νερό και σχηματίστηκε ολόκληρο αυλάκι διασχίζοντας μία απόσταση δεκαπέντε μέτρα και χωρίς να ενδιαφέρεται κάποιος υπεύθυνος ή αρμόδιος από το πάρκο για την αποκατάσταση της βλάβης. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας και την φιλοξενία».

 

Με μια φωτογραφική μηχανή, μ’ ένα tablet ή με ένα smartphone στείλτε μας την εικόνα ή  ένα μικρό video που σας εντυπωσίασε. Που σας έκανε εντύπωση και θέλετε να το σχολιάσετε ή  αφήστε εμάς να το κάνουμε.

Στείλτε μας φωτογραφίες, video και σχόλια στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.