Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 09 Μαϊος 2017 08:52

Η δεδομένη τραγική κατάσταση

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Αυτή η εικόνα με τα σκουπίδια στην είσοδο της πάλαι ποτέ «Ναυαρχίδας» του Δήμου Νάουσας βρίσκεται εκεί εδώ και μια εβδομάδα εκεί και κανένας δεν έχει δεήσει να τα μαζέψει.

Δεν θα μιλήσουμε για τις ευθύνες, διότι τα έχουμε γράψει τόσες πολλές φορές που έχουμε καταντήσει γραφικοί. Το ζήτημα είναι πως οι φωτογραφίες έχουν σταλεί όχι από έναν αλλά από τρείς συμπολίτες μας οι οποίοι εξέφρασαν  την αγανάκτηση τους.

«Καλοί είναι οι υπόγειοι κάδοι αλλά σαν αυτόν δεν έχει...... κατάντια στον Άγιο», μας έγραψε ως σχόλιο ο ένας. Βέβαια, όπως έχουμε γράψει πολλάκις, μεγάλη είναι η ευθύνη των πολιτών για τέτοια φαινόμενα. Από την άλλη βέβαια, ο δήμος Νάουσας οφείλει να περισυλλέγει τα σκουπίδια και να μην τα αφήνει εκεί μια εβδομάδα. Επίσης, τα παράπονα για την έλλειψη τουαλετών συνεχίζονται από πολίτες κυρίως επισκέπτες του πανέμορφου Άλσους.

Καλός λοιπόν ο πολιτισμός  της Νάουσας όσον αφορά τη διοργάνωση πολιστικών εκδηλώσεων αλλά πολιτισμός πρωτίστως είναι ο  σεβασμός του φυσικού περιβάλλοντος και ο σεβασμός εμάς των ιδίων, τον πολιτών. Αυτό σίγουρα δεν είναι δείγμα πολιτισμού.

 

Με μια φωτογραφική μηχανή, μ’ ένα tablet ή με ένα smartphone στείλτε μας την εικόνα ή  ένα μικρό video που σας εντυπωσίασε. Που σας έκανε εντύπωση και θέλετε να το σχολιάσετε ή  αφήστε εμάς να το κάνουμε.

Στείλτε μας φωτογραφίες, video και σχόλια στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σχετικά Άρθρα