Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 30 Απριλίου 2017 13:09

Ποιοι «ερεθίζονται» καταστρέφοντας τον Άγιο Νικόλαο Νάουσας;

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Οι εικόνες είναι χαρακτηριστικές όσο και το σχόλιο του αναγνώστη που μας τα έστειλε.

«Άγιος Νικόλαος! Η καταστροφή στο μεγαλείο της! Κάποιοι μόχθησαν για μέρες να τα στήσουν και να κάνουν όμορφο τον χώρο του πικ νικ στο άλσος ρου Αγίου Νικολάου και κάποιοι σε μερικά  τα λεπτά κατέστρεψαν έτσι γιατί τους χαλούσε την εικόνα ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο χωρίς λογική τους ήρθε στο μυαλό! Αυτοί είμαστε! Γι' αυτό όσο και να προσπαθούν κάποιοι να ομορφύνουν και να πάνε μπροστά τον τόπο μας, πάντα θα υπάρχουν κάποιοι που θα καταστρέφουν την ομορφιά αυτή! Πόσο κρίμα!».

Πρίν..

 

Και μετά..

 

 

Φαίνεται πως κάποιοι «ερεθίζονται»  όταν καταστρέφουν τον Άγιο Νικόλαο Νάουσας και όσα όμορφα πράγματα γίνονται. Δεν εξηγείται αλλιώς. Το Άλσος χρειάζεται αστυνόμευση εδώ και τώρα, δεν είμαστε εμείς υπεύθυνοι να πούμε σε ποια μορφή  αλλά και προστασία από τους ίδιους τους πολίτες της Νάουσας. Έτσι απλά.

 

Με μια φωτογραφική μηχανή, μ’ ένα tablet ή με ένα smartphone στείλτε μας την εικόνα ή  ένα μικρό video που σας εντυπωσίασε. Που σας έκανε εντύπωση και θέλετε να το σχολιάσετε ή  αφήστε εμάς να το κάνουμε.

Στείλτε μας φωτογραφίες, video και σχόλια στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σχετικά Άρθρα