Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 10 Απριλίου 2017 10:30

Για την επίσκεψη προσφύγων στον Άγιο Νικόλαο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Οι φωτογραφίες και το σχόλιο εστάλησαν από την συμπολίτη μας Μαρία Τσουκαλά και αφορούν τη χθεσινή επίσκεψη προσφύγων από την Αλεξάνδρεια στον Άγιο Νικόλαο Νάουσας.

 

«Tο άλσος του Αγίου Νικολάου επισκέφτηκαν σήμερα 3 λεωφορεία με πρόσφυγες από την Αλεξάνδρεια. Πέρασαν την μέρα  τους και χάρηκαν την ομορφιά του άλσους που είναι και ιδιαίτερη αυτή την εποχή.  Φεύγοντας  μάζεψαν τα σκουπίδια τους και όλα μια χαρά.  Μέσα στις μεγάλες μαύρες σακούλες σκουπιδιών όμως, μας άφησαν απρόσμενο δωράκι. Όλες τις κουβέρτες που είχαν στρώσει για το πικ-νικ τους.  Πασχαλιάτικος μπουναμάς για την φιλοζωική που πάντα έχει ανάγκη για κουβέρτες. Αναρωτιέμαι που θα είναι η επόμενη εξόρμηση των προσφύγων...και τα συμπεράσματα δικά σας».

 

Με μια φωτογραφική μηχανή, μ’ ένα tablet ή με ένα smartphone στείλτε μας την εικόνα ή  ένα μικρό video που σας εντυπωσίασε. Που σας έκανε εντύπωση και θέλετε να το σχολιάσετε ή  αφήστε εμάς να το κάνουμε.

Στείλτε μας φωτογραφίες, video και σχόλια στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Σχετικά Άρθρα