Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2017 11:15

Νεκρά ψάρια στη λίμνη του πάρκου της Νάουσας

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Τις φωτογραφίες μας της απέστειλε μέσω κινητού τηλεφώνου αναγνώστης της «Ν» και δείχνουν νεκρά ψάρια μέσα στη λίμνη του πάρκου της Νάουσας.

Τραγικά πράγματα, τη στιγμή που επιθυμούμε να αναπτύξουμε τον τουρισμό μας και την εξωστρέφεια μας, να μην μπορούμε να  έχουμε καθαρή τη λίμνη του πάρκου, ενός πάρκου – στολίδι για όλη την Κεντρική Μακεδονία.

Γνωρίζουμε πως το προσωπικό του δήμου δεν επαρκεί και οι εποχές που ο δήμος είχε πολλούς υπαλλήλους έχουν περάσει ανεπιστρεπτί αλλά θεωρούμε επίσης πως το πάρκο της Νάουσας θα έπρεπε να είχε καλύτερη εικόνα. Όπως έχουμε γράψει πολλάκις βέβαια ευθύνη δεν έχει μόνο ο δήμος αλλά και εμείς οι ίδιοι, καθώς η λίμνη μπορεί να μην καθαρίζεται όσο συχνά πρέπει, κάποιοι όμως επίσης τη βρωμίζουν πετώντας ότι γουστάρουν μέσα στο νερό. Αστυνόμευση όπως γινόταν παλαιότερα δεν μπορεί να γίνει εύκολα λόγω έλλειψης υπαλλήλων και το αποτέλεσμα είναι αυτό που βλέπετε.

 

Με μια φωτογραφική μηχανή, μ’ ένα tablet ή με ένα smartphone στείλτε μας την εικόνα ή  ένα μικρό video που σας εντυπωσίασε. Που σας έκανε εντύπωση και θέλετε να το σχολιάσετε ή  αφήστε εμάς να το κάνουμε.

Στείλτε μας φωτογραφίες, video και σχόλια στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

 

 

Σχετικά Άρθρα