Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 07 Ιουλίου 2016 11:51

Αχ αυτός ο «πολιτισμός» μας..

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η αλήθεια είναι πως έχει γίνει πλέον συνήθεια οι αναγνώστες της «Ν» και του «CityWalk» να φωτογραφίζουν και να μας στέλνουν φωτογραφίες με σκουπίδια στη Νάουσα, όπως είναι και αυτές.

Σίγουρα πάντως γι αυτή την κατάσταση δεν φταίει μόνο ο δήμος αλλά κυρίως ο «πολιτισμός» και η παιδεία των ίδιων των πολιτών. Από την άλλη βέβαια, οι  φωτογραφίες είναι τραβηγμένες μέσα στο Δημοτικό Πάρκο και ο δήμος έχει την δικαιοδοσία να καθαρίζει το συντριβάνι ακόμη και αν οι πολίτες είναι ανεύθυνοι όπως στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Είναι οξύμωρο και αντιφατικό από τη μια η Νάουσα να θεωρείται μια πόλη με υψηλό πολιτισμό και από την άλλη να βλέπουμε τέτοιες εικόνες, διότι ο πολιτισμός πρωτίστως είναι η ίδια η κοινωνία μας..

 

Με μια φωτογραφική μηχανή, μ’ ένα tablet ή με ένα smartphone στείλτε μας την εικόνα ή  ένα μικρό video που σας εντυπωσίασε. Που σας έκανε εντύπωση και θέλετε να το σχολιάσετε ή  αφήστε εμάς να το κάνουμε.

Στείλτε μας φωτογραφίες, video και σχόλια στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σχετικά Άρθρα