Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2016 16:19

Αντιαισθητική εικόνα…

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Όπως λέει και η λαϊκή ρήση, θέλουμε να αγιάσουμε και δεν μας αφήνουν. Οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες δίπλα από τον Πολυχώρο Πολιτισμού ΒΕΤΛΑΝΣ μπροστά από την αίθουσα Ναϊάς.

Κάποια «γαϊδούρια», αν και δεν φταίνε σε τίποτα τα συμπαθή τετράποδα, μουτζούρωσαν στην κυριολεξία πάνω στον καλαίσθητο τοίχο από πορόπετρα ενώ άφησαν και αρκετά σπασμένα μπουκάλια στο έδαφος.

Επειδή η εικόνα στην πάλαι ποτέ αναπλασμένη Αράπιτσα αλλά και στο δημοτικό πάρκο είναι εξίσου  απογοητευτική, κάποια στιγμή θεωρούμε πως πρέπει να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και οι ίδιοι οι πολίτες. Δεν είναι δυνατόν να βλέπουμε κάποιον να καταστρέφει, να βρωμίζει και να ασχημαίνει την πόλη και να κάνουμε πως δεν είδαμε. Αυτό δεν είναι ρουφιανιά είναι υποχρέωση απέναντι στους εαυτούς μας και κυρίως απέναντι στην ίδια τη Νάουσα  που είναι πανέμορφη και πρέπει να φροντίσουμε να συνεχίσει να είναι..

 

Με μια φωτογραφική μηχανή, μ’ ένα tablet ή με ένα smartphone στείλτε μας την εικόνα ή  ένα μικρό video που σας εντυπωσίασε. Που σας έκανε εντύπωση και θέλετε να το σχολιάσετε ή  αφήστε εμάς να το κάνουμε.

Στείλτε μας φωτογραφίες, video και σχόλια στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Σχετικά Άρθρα