Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 11 Ιουνίου 2016 19:00

Λακκούβα καρμανιόλα!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σε άθλια κατάσταση στην κυριολεξία, βρίσκεται το παρκινγκ δίπλα από το Ηρώο της Νάουσας. Το οδόστρωμα το οποίο είχε καλυφτεί εξαρχής από τουβλάκια, λόγω της συχνής χρησιμοποίησης του, έχει σπάσει με αποτέλεσμα να έχουν δημιουργηθεί μεγάλες λακκούβες οι οποίες είναι πολύ επικίνδυνες για τις αναρτήσεις των αυτοκινήτων.

Απορίας άξιο είναι βέβαια για ποιο λόγο τοποθετήθηκαν εξαρχής σ ένα  χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων, προκατασκευασμένες διάτρητες τσιμεντόπλακες, οι οποίες κανονικά προορίζονται για άλλη χρήση, όπως διευθέτηση πεδινής κοίτης ποταμιών ή σε κήπους, όπου στη συνέχεια στο ενδιάμεσο φυτρώνει γκαζόν.

Οι πλάκες αυτές είναι ηλίου φαεινότερο πως είναι ακατάλληλες για τη συγκεκριμένη χρήση και θα έπρεπε, εφόσον  ο χώρος προορίζονταν για χώρο στάθμευσης, να τοποθετηθεί ασφαλτοτάπητας.

Τώρα, πως θα διορθωθεί αυτή η κατάσταση τη στιγμή που οι λακκούβες θα είναι τόσο βαθιές που καταστρέφουν αναρτήσεις αυτοκινήτων; Στερνή μου γνώση να σ είχα πρώτα..

 

Με μια φωτογραφική μηχανή, μ’ ένα tablet ή με ένα smartphone στείλτε μας την εικόνα ή  ένα μικρό video που σας εντυπωσίασε. Που σας έκανε εντύπωση και θέλετε να το σχολιάσετε ή  αφήστε εμάς να το κάνουμε.

Στείλτε μας φωτογραφίες, video και σχόλια στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σχετικά Άρθρα