Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 24 Δεκεμβρίου 2015 18:21

Δυστυχώς υπάρχουν και αυτά…

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η αλήθεια είναι πως αμφιταλαντευτήκαμε για το αν θα έπρεπε να αναρτήσουμε τις φωτογραφίες και το σχόλιο, μέρες Χριστουγέννων αλλά η αλήθεια θα πρέπει να λέγεται και κυρίως να δείχνεται όσο άσχημη και να είναι.

Οι φωτογραφίες μας εστάλησαν το πρωί της Τετάρτης  και είναι τραβηγμένες στις 7 το βράδυ της Τρίτης, ακριβώς στην πόρτα του Λαππείου Γυμνασίου Νάουσας, όπως μπορείτε εύκολα να το διαπιστώσετε και εσείς.

Δεν ξέρουμε τι να πρωτοσχολιάσουμε, τα σκουπίδια  μπροστά ακριβώς στην είσοδο του Γυμνασίου ή το αυτοκίνητο το οποίο είναι παρκαρισμένο ακριβώς μπροστά στην πόρτα και την είσοδο επίσης.

Τα σχόλια δικά σας..

 

 

Με μια φωτογραφική μηχανή, μ’ ένα tablet ή με ένα smartphone στείλτε μας την εικόνα ή  ένα μικρό video που σας εντυπωσίασε. Που σας έκανε εντύπωση και θέλετε να το σχολιάσετε ή  αφήστε εμάς να το κάνουμε.

Στείλτε μας φωτογραφίες, video και σχόλια στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Σχετικά Άρθρα