Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 19 Δεκεμβρίου 2015 11:11

Κάψιμο φύλλων στο πάρκο της Νάουσας εν έτει 2015...

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η φωτογραφία μας εστάλλη από αναγνώστη και είναι τραβηγμένη το πρωί της Παρασκευής στις 11.30 έξω από την είσοδο του Πάρκου της Νάουσας. Μα είναι δυνατόν εν έτει 2015 να καίγονται φύλλα μέσα στο κέντρο της πόλης και η ατμόσφαιραι να μυρίζει παντού καπνίλα τη στιγμή που δίπλα είναι τα μαγαζιά της Νάουσας και οι πολίτες πίνουν τον καφέ τους;

 Είναι δυαντόν εν έτει 2015 τα φύλλα να μην μαζεύονται γαι κομποστοποίηση; Τόσο δύσκολο είναι να φτιαχτεί μια κατασκευή με ξύλα στο πάρκο έτσι ώστε να γίνεται η κομποστοποίηση ΄και στη συνέχεια τα φύλλα να μετατρέπονται σε λίπασμα; 

Βέβαια, η Νάουσα από τότε που ξεκίνησε η θερμοκρασία να πηγαίνει προς τα κάτω από το μεσημέρι και μετά ήδη θυμίζει πόλη μυθιστορήματος τους Ντίκενς. Η αιθαλομίχλη σκεπάζει τα πάντα και η ατμόσφαιρα είναι αποπνικτική. 

Σημεία των καιρών..

 

Με μια φωτογραφική μηχανή, μ’ ένα tablet ή με ένα smartphone στείλτε μας την εικόνα ή  ένα μικρό video που σας εντυπωσίασε. Που σας έκανε εντύπωση και θέλετε να το σχολιάσετε ή  αφήστε εμάς να το κάνουμε.

Στείλτε μας φωτογραφίες, video και σχόλια στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

Σχετικά Άρθρα