Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 07 Δεκεμβρίου 2015 15:06

Ζητούνται «εραστές» του αθλητισμού..

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η φωτογραφία είναι τραβηγμένη από το ντέρμπι Ειρηνούπολη – ΦΑΣ Νάουσα για το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Ημαθίας.Οι δυο πιτσιρικάδες με τον δικό τους μοναδικό τρόπο, πίσω από την εστία παρακολουθούν το τοπικό ντέρμπι με μεγάλο ενδιαφέρον.

Η φωτογραφία έχει πολλά μηνύματα.  Το βασικότερο είναι πως το Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο θα έπρεπε να είναι μια «αντλία» νέων ταλαντούχων ποδοσφαιριστών.  Επίσης, το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο δεν θα έπρεπε να έχει καμία σχέση με το επαγγελματικό, διότι ο ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής σκοπό έχει πάντα την ευχαρίστηση του μέσω του αθλητισμού όχι το κέρδος. Βέβαια, στην Ελλάδα τα πράγματα είναι μάλλον διαφορετικά κρίνοντας από αυτά που έχουμε παρακολουθήσει τα τελευταία χρόνια. Ευτυχώς και στη Νάουσα υπάρχουν αυτό που λέμε «εραστές» του αθλητισμού, του ποδοσφαίρου και του πολιτισμού διότι ο αθλητισμός είναι πολιτισμός..

 

Με μια φωτογραφική μηχανή, μ’ ένα tablet ή με ένα smartphone στείλτε μας την εικόνα ή  ένα μικρό video που σας εντυπωσίασε. Που σας έκανε εντύπωση και θέλετε να το σχολιάσετε ή  αφήστε εμάς να το κάνουμε.

Στείλτε μας φωτογραφίες, video και σχόλια στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Σχετικά Άρθρα